Kuinka poistaa vesitiivis meikki?

Kun kahden päivän “meikin hohtama” alkaa muuttua katkeruudeksi, jokaiseen kohdennettuun meikki-ikääntymiseen voidaan vastata poistamalla ja uudelleenkäyttämällä vesitiivistä meikkiä. Paras tapa poistaa vesitiivis meikki on käyttää tuotteita, jotka auttavat suojaamaan ihoa, samaan aikaan kun ne poistavat meikin. Seuraavassa opas meille kaikille, joilla on tietämättömyyttä kuinka poistaa vesitiivis meikki:

1. Seoksen valitseminen ja valmistelu

Vesitiivistä meikkiä voi poistaa kahdella eri tavalla. Voit valita perinteisen meikinpoistoaineen, jota suositellaan ihon puhdistamiseen ja kosteuttamiseen kahdesti vuorokaudessa; tai voit jäädyttää ja poistaa sen värin käyttämällä tuotevalikoimaa, joka sisältää Aloe Veran ja E- ja C-vitamiinin. Jälkimmäinen menetelmä on suositeltu vesitiivisten meikkivoiteiden imeytymisen vähentämiseksi ja helpottamaan meikinpoistoa. Joko vaihtoehto voi auttaa puhdistamaan kaiken meikin ja ihon epäpuhdistumisen, ja jokainen voi valita tässä vaiheessa, mikä se meille parhaiten sopii.

2. Meikin puhdistaminen pehmeällä ja kostealla pyyhkeellä

Kaadetaan muutama tippa meikinpoistoainetta kosteaan pehmeään pyyhkeeseen ja pyyhitään kasvojen viipaleita varovasti seoksella. Hyödynnä hellästi painettu pyyhemylly – se ei saa olla liian kovaa. Käännä sitten pyyhe sivulle ja toista toimenpide. Älä käytä liian kovia hierontaa tai painetta; se voi vaurioittaa ihoa. Toista samalla tavalla koko kasvoille.

3. Hieromaan yövoide iholle (mahdollisesti)

Tämä vaihe on erittäin tärkeä, jos käytetään meikinpoistoainetta, joka ei sisällä kosteuttavaa ainetta. Hiero pieni osa meikinpoistoainetta pehmeällä sormenpäällä ja hiero ihoa. Se auttaa pehmentämään ihon, estää meikinpohjan pieneltä syövältä ja estää ihon pintojen ärsytystä.

4. Huuhtele kasvot puhtaalla, kylmällä vedellä

Huuhtele kasvot ja kaula puhtaalla, kylmällä vedellä. Älä liioittele ja vältä kuuman veden käyttöä. Tämä auttaa suojaamaan ihoa meikin jäänteiden, bakteerien ja paljastuneiden rasvakerrosten kuivumiselta. Ihon epäpuhtaudet voivat haurastua poistamisen jälkeen, mikä voi johtaa kutinaan ja ihon ärsytykseen. Liian voimakasta huuhtelua ei myöskään suositella.

5. Pidä ihon kosteana

Viimeiseksi, mutta ei vähäisimpänä, meikin poistamisen jälkeen voimme jättää kosteuttava hoitoillat päälle. Se auttaa vähentämään kuivuutta, ärsytystä ja tulehduksia ja antaa iholle lisää laskeutumista ja kiinteyttä. Jos olet alttiina ärsytykselle tai akneille, valitse luonnolliset ja hypoallergeeniset tuotteet. Aloe Vera -voiteessa on luonnollinen tulehdusta estävä vaikutus ja se voi palauttaa ihon kosteuden ja sileyden.

6. Käytä viimeistellyt yhdistelmätuotteet

Viimeistele meikin poistamista yhdistelmätuotteella poistamalla meikin jäännökset joutumatta käyttämättä liikoja meikinpoistoainetta. Käytä herkän ihon tuotteita, kuten kasvovesisuihkut ja -geelit, jotka sisältävät hyaluronihappoa tai hyaluronihappoa, joita voidaan käyttää ennen ja jälkeen meikin poistamisen. Se auttaa palauttamaan ihon kosteuden ja kimmoisuuden sekä estää meikin imeytymisen ihoon ja ihon heikentymisen.

Johtopäätös

Huomaa, että vesitiivisen meikin poistamisessa on tärkeää tehdä se oikealla tavalla. Päästä eroon meikkivoiteesta mahdollisimman hellästi ja välttää ärsyttää ihoa – älä edes liioittele. Seuraamalla edellä mainittuja vinkkejä jatkuvasti ja säilyttää luonnollisen ihon kosteuden ja sileyden lähestymistavoilla, voit pitää meikin poistamisen yksinkertaisena, tehokkaana ja turvallisena.