Ripsien kohotus ja laminointi – millainen hoito on kyseessä ja miksi sinun pitäisi kokeilla Nanolashin ripsien kohotussettiä?

Millaiset täydelliset ripset ovat? Monille naisille niiden pitäisi yksinkertaisesti olla selvästi erottuvat ja pitkät. Tämä antaa silmille näyttävän kehyksen ja korostaa viettelevää ilmettä. Jos et halua rasittaa ripsiäsi liikaa, valitse kotona tehtävä ripsien kohotushoito. Nanolash Lash Lift Kitin avulla se on mahdollista!

nanolash lash lift kit

Ripsien nosto ja laminointi – mikä tämä hoito tarkalleen ottaen on?

Vaikka ripsien kohotusta ja laminoinnista käytetäänkin nimitystä hoito, on paljon parempi puhua siitä luonnollisena menetelmänä, jolla parannetaan ripsien ulkonäköä ja kuntoa. Ripsien kohotuksessa on pitkälti kyse ripsien pidentämisestä, taivuttamisesta ja paksuntamisesta luonnollisiin ainesosiin perustuvien tuotteiden avulla.

Itse hoito ei kestä kauan. Se tehdään useimmiten ammattimaisissa kauneushoitoloissa. Siellä ripset muotoillaan uudelleen erityisten muottien avulla, ja lopputulos vahvistetaan. Valitettavasti useimmissa tapauksissa se myös on melko kallista.

Siksi se kannattaa tehdä kotona, mikä säästää aikaa ja rahaa. Tässä auttaa ammattikäyttöön tarkoitettu Nanolash Lift Kit, jonka voi tilata valmistajan virallisilta verkkosivuilta. Sen avulla voit saavuttaa ammattimaisen lopputuloksen poistumatta kotoa.

ripsien laminointisarja

Mikä on Nanolash Lash Lift Kit?

Nanolash Lift Kit – ripsien kohotus ja laminointi käden ulottuvilla. Tämä on yksinkertaisin tapa luonnehtia tätä tuotetta. Kyseessä on tunnetun ja vakiintuneen kauneusalan tuotemerkin setti, joka on tullut tunnetuksi korkeasta laadustaan ja monipuolisuudestaan.

Pakkauksesta löydät 3 tuotetta. Kukin niistä on merkitty numerolla, joka osoittaa käyttöjärjestyksen hoidon aikana. Ne perustuvat luonnollisiin ainesosiin, kuten viinirypäleensiemenöljyyn, abessiniaöljyyn ,ja kookosöljyyn. Lisäksi sarjaa täydentävät silikonimuotit – kolme paria kolmessa eri koossa – Lash Lift Glue niiden kiinnittämiseen sekä muut tarvikkeet.

HUOM!

Nanolash Lash Lift Kit sisältää 10 annospussia kutakin tuotetta. Niissä on 0,5 millilitraa itse tuotetta. Arvaatkin varmaan, että yhdellä paketilla voit tehdä 10 ripsien laminointia ja vaikutukset kestävät keskimäärin 8 viikkoa riippuen ripsien alkuperäisestä kunnosta.

Nanolashilla tehdyn ripsien kohotuksen tulokset on vahvistettu monta kertaa. Sitä jo testanneet käyttäjät ilmoittavat, että ensimmäisen kokeilun jälkeen heidän ripsensä olivat:

  • pidemmät ja paksummat;
  • näyttävästi kihartuneet;
  • kosteutetut ja kiiltävät.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Nanolash on jälleen kerran lanseeranut korkealaatuisen tuotteen. Se ei jätä täyttämättä vaativimpienkaan naisten odotuksia.

Ripsien laminointi kotona Nanolash Lift Kitillä – miten se suoritetaan?

Tämä ripsien kohotussetti on suunniteltu siten, että kuka tahansa voi käyttää sitä. Jopa ilman aiempaa kokemusta sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmia sen käytössä.

Kun ripset on puhdistettu ja niihin on kiinnitetty sopivan kokoiset silikonimuotit, tuotteet on levitettävä yksi kerrallaan kampaamalla ripset ylöspäin. Hoitoaineet tulisi jättää ripsiin noin 7-10 minuutiksi. Ennen seuraavan levittämistä edellinen poistetaan applikaattorilla.

Lopuksi riittää, että irrotat muotit ja voit jo nauttia näyttävästä vaikutuksesta ilman ripsientaivuttimien käyttöä.

ripsien laminointi kotona

Ripsien kohotus Nanolashilla – yhteenveto

Kun suoritat ripsien laminoinnin kotona Nanolashilla, voit odottaa täsmälleen samoja tuloksia kuin kauneushoitolassa. Kokemusta ei tarvita, tahdonvoima ja sitoutuminen riittävät.

Hoidon jälkeen ripset näyttävät välittömästi pidemmiltä, näkyvästi taivutetuilta, jälleenrakennetuilta ja paksummilta. Lisäksi ne ovat suojassa vaurioilta. Ripsien laminointi kotona Nanolashilla ei rasita ripsiä liikaa. Kannattaa kokeilla ja voit jo pian luopua ripsientaivuttimesta pitkäksi aikaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *