Haluatko saada microblading-kulmat ilman kallista käsittelyä? Nyt se on mahdollista Nanobrow Microblading Penilla!

Tämä tuote on suunniteltu luomaan vaikutelma microblading-käsitellyistä kulmakarvoista. Tutustu siis uuteen Nanobrow Microblading Peniin! Enää sinun ei tarvitse käyttää omaisuutta ammattilaisen tekemään hoitoon, sillä tämä tuote tuottaa identtiset tulokset.

Mitä microblading on?

Microblading on manuaalinen menetelmä kestävän kulmameikin luomiseen. Siinä pigmentti asetetaan ihon alle erityisellä työkalulla, joka muistuttaa höyhentä, minkä vuoksi sitä kutsutaan myös ”höyhenmenetelmäksi”. Terävällä kärjellä tehdään ihoon karvanmuotoisia mikrosyvennyksiä pigmentin asettamiseksi.

Vaikutus kestää lyhyemmän aikaa kuin perinteinen kulmatatuointi – parhaimmillaan se säilyy noin 1-2 vuotta. Microblading-käsittelyn jälkeen iho tarvitsee noin 7 päivää uusiutuakseen.

Nanobrow Microblading Pen

Tuote saatavilla väreissä:

Näin invasiiviseen ja kalliiseen toimenpiteeseen ei kuitenkaan tarvitse investoida. Kokeile uutta Nanobrow Microblading Penia ja huomaat heti, että kulmakarvat voivat näyttää virheettömiltä vain yhden tuotteen avulla.

Korvaako tämä tuote kulmakynän, pomaden tai puuterin?

Oletko vaikuttunut microbladingin luonnollisen näköisistä tuloksista? Tämän kulmatussin avulla voit luoda pieniä karvan kaltaisia vetoja, joilla voit täyttää kaikki karvattomat aukot. Voit lisätä kulmakarvojesi volyymia ja määritelmää ilman pitkää visiittiä kauneushoitolassa. Nanobrow Microblading Pen tarjoaa microblading-käsittelyä muistuttavan kulmameikin, joka on ennen kaikkea kivuton. Voit helposti pestä sen pois tavallisella meikinpoistoaineella. Se on tarkempi ja pitkäkestoisempi kuin kulmakynä, pomade tai puuteri, ja se saa aikaan tuuheiden kulmakarvojen vaikutelman.

Nanobrow Microblading Pen – ominaisuudet

  • Vedenkestävä koostumus
  • Tarkka kärki
  • Pitkäkestoiset vaikutukset
  • Luo microblading-efektin

Kulmatussi microblading-efektillä – miten sitä käytetään?

Valitse piirteisiisi sopiva sävy viidestä luonnollisen näköisestä vaihtoehdosta: vaalea, tummanvaalea, vaaleanruskea, tummanruskea ja espresso. Aloita kulmakarvojen alareunan rajaaminen. Aseta kärki kohtisuoraan ihoa vasten niin, että vain terävä kärki koskettaa ihon pintaa. Piirrä lyhyin ylöspäin suuntautuvin vedoin realistisen näköisiä karvoja omien kulmiesi kasvusuunnan mukaisesti. Erittäin tarkka kärki piirtää yhtä ohuet viivat kuin aidot kulmakarvasi ovat. Tällaisella meikkitekniikalla saadaan aikaan luonnollisesti määriteltyjen paksujen ja tuuheiden kulmakarvojen vaikutelma. Nanobrow Microblading Penin avulla voit lisätä kulmakarvojen peittävyyttä ja volyymia.

Kulmien muotoilu Nanobrow Microblading Penillä kestää koko päivän. Karvanmalliset vedot kestävät vettä ja tahraantumista. Pelkäätkö, että se on liian vaikeakäyttöinen? Ei hätää! Tätä tuotetta on helppo käyttää, vaikka olisitkin vasta aloittelija kulmien meikkaamisessa.

Kokeile ja koe, kuinka helppoa kulmakarvojen meikkaaminen voi olla! Olet vain muutaman harjanvedon päässä täydellisistä kulmakarvoista. Vieraile osoitteessa nanobrow.fi saadaksesi lisätietoja.