Kuinka tehdä silmämeikki Diorshow Fusion Mono sävyillä?

dior.jpgDior julkaisi useita sävyjä luomivärimallistoonsa;Diorshow Fusion Mono. Luomiväreissä on hillitty hehku, jonka vuoksi ne ovat elegantteja ja jokaiseen tilanteeseen sopivia. Useiden sävyjen joukosta löydämme muunmuassa pinkin, beigen, harmaan ja sinisen. Erittäin suosittuja sävyjä Diorin kokoelmassa ovat: Lune, Etoile, Aventure, Cosmos, Millenium, Zenith, Mirror, Meteore, Fahrenheit, Chimere, Hypnotique. Näiden sävyjen joukkoon liittyy myös seuraavat rajoitetut sävyt: Equinoxe (tuhka) and Rosee (vaaleanpunainen). Jos nämä eivät ole sinulle riittävät, niin voit myös valita Diorin mattasävyistä itsellesi sopivan (pinkki, beige, harmaa, musta). Nämä Diorshow Fusion Mono Matte sävyt ovat nimeltään Nocturne, Fantaisie, Songe ja Mirage.

Diorshow Fusion Mono luomiväri on geelimäinen/moussemainen koostumukseltaan. Kaikissa tuotteissa on hyvä pigmentti, ja ne antavat loistavan mattamaisen lopputuloksen joka näyttää kauniilta. Nämä värit eivät varise alaluomille tai poskille eivätkä ne haalistu, mutta ne saattavat hiukan kasaantua silmäkulmiin. Paras tapa käyttää näitä tuotteita on laittaa sitä siveltimellä tai sormella. Sivellintä käytettäessä saat todella mattamaisen lopputuloksen, ja sormea käyttäessä saat läpikuultavan valoverhomaisen lopputuloksen. Nämä Diorin luomivärit ovat pienissä pyöreissä purkeissa, ja yhdessä purkissa tuotetta on 6,5g.

Voimme yhdistää Diorshow Fusion luomiväriä mihin ikinä haluamme. Diorin sivuilta löytyy myös vinkkejä miten voit yhdistää kahta sävyä toisiinsa. Dior neuvoo laittamaan Backstage Eye Prime Long – Wear and Smoothing silmämeikin pohjustusainetta ennen silmämeikin tekemistä. Näin tekemällä takaat tasaisemman ihon sekä saat peitettyä epätäydellisyydet silmienympärysiholta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *