Kannattaako kosmetiikkatuotteet ostaa setteinä?

Jokainen nainen, ennemmin tai myöhemmin, kysyy tämän kysymyksen itseltään; kannattaako kosmetiikkatuotteita ostaa setteinä, vai onko parempi ostaa yksittäin aina sen hetken tarpeen mukaan. Eniten tätä tulee mietittyä, kun pitää jonkun tietyn tuotesarjan tuotteista, ja tarkoitus olisi ostaa samoja tuotteita lisää, samalta merkiltä. Tässä tekstissä esittelemme settien hyvät ja huonot puolet voidaksemme helpottaa tulevia valintojasi.kosmetiikkasetti.jpg

(PLUSSA) Yhden merkin kosmetiikkatuotteiden ostaminen antaa turvallisuutta

Kosmetiikkatuotteet kehitetään niin, että niiden jokainen ainesosa täydentää toisen ominaisuuksia. Valmistajat käyttävät ainesosia, jotka tukevat ja täydentävät toisiaan. Kun käytät tuotteita yhdeltä tietyltä merkilt, ei ole vaaraa, että laitat kasvoille tuotteita, jotka reagoivat toisiinsa huonosti aiheuttaen ikäviä reaktioita. Näin ollen kannattaa käyttää saman sarjan ihonhoitotuotteita.

(MIINUS) Setistä vain yksi tuote on sopiva

Yhdessä sarjassa voi olla usein jopa kymmenen tuotetta. Jokainen melkein samanlainen koostumukseltaan, lisätty vain hieman eri ainesosia, ja näin niiden päämäärä on eri. Usein tarvitsemme oikeasti vain yhtä tuotetta tuoteperheestä. Näin tapahtuu myös jos vain yksi tuotteista toimii iholla, eivätkä muut joko toimi tai vielä pahempaa ovat haitaksi iholle.

(PLUSSA) Saman tuoteperheen tuotteet ovat monivaikutteisia

Luonnollisestikin, saman sarjan kosmetiikkatuotteet tukevat toinen toistaan. Valmistajat suunnittelevat yksittäiset tuotteensa niin, että ne toimivat yksittäin loistavasti, mutta myös sopivat käytettäväksi toistensa kanssa. Useasti käy niin, että yhden tuotteen käyttäminen saa aikaan toisen tuotteen käytön.

(MIINUS) Kosmetiikkatuotteet ovat universaaleja, ja tarkoitettu sopivaksi kaikkien tarpeisiin

Paras yhdistelmä saadaan aikaan yksittäisillä tuotteilla. Tällöin ne vastaavat meidän omia tarpeita. Valitettavasti kosmetiikkatuotesarjat on kehitetty niin, että ne yleismaailmalliset kaikille. On hyvin epätodennäköistä, että kaikki tuotteet toimivat yhtä hyvin kaikilla henkilöillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *