Perfect World of Origins: intensiivisesti kosteuttava valkoinen tee -ihovoide, A Perfect World kokoelmasta

a-perfect-world-line.jpgJokainen tietää, että Kiina on luonnollisten kauneudenhoitotuotteiden edelläkävijä maa. Mutta mitä heillä on tekemistä tällä Originsin Intensely Hydrating Body Cream With White Tea out of A Perfect World kokoelman voiteessa? No, yhdistävä tekijä tähän aasialaiseen maahan on valkoinen tee.

Valkoinen tee kasvaa Kiinassa, jossa sitä kutsutaan myös nuoruuden eliksiiriksi. Miksi? Se sisältää paljon ravitsevia ainesosia, kuten antioksidantteja ja C-vitamiinia.Valkoinen tee sisältää myös parantavia ainesosia: se alentaa verenpainetta ja kolesterolia, vähentää syöpäriskiä, vahvistaa luita, ehkäisee osteoporoosia ja niveltulehduksia. Kaikkein tärkein tieto ihmisille, jotka välittävät moitteettomasta ihosta, on se, että valkoinen tee sisältää voimakkaita antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ikääntymistä aiheuttavilta vapailta radikaaleilta sekä ne tekevät ihostasi nuorekkaan ja terveen. Näiden ominaisuuksien vuoksi Origins päätti tehdä valkoisesta teestä yhden tämän voiteen ainesosista; Intensely Hydrating Body Cream With White Tea.

In Intensely Hydrating Body Cream With White Tea, sisältää valkoisen teen lisäksi sheavoita ja mimoosaa. Nämä ainesosat kuljettavat vettä ihosoluille, tasoittavat kuivaa ihoa ja tarjoavat iholle optimaalista suojaa kuivuutta ja ärsytystä vastaan.

Originsin tuotteita suositellaan ihmisille, joilla on normaali tai kuiva iho. Tämän lisäksi voide suojaa ihoa auringolta sekä ilmansaasteilta. Se ei sisällä parabeeneja tai flataatteja ja tästä syystä sitä voi käyttää myös henkilöt, joilla on erittäin herkkä iho.

Kuinka Intensely Hydrating Body Cream With White Tea voidetta käytetään? Kaikkia kosteuttavia voiteta tulisi laittaa juuri suihkun tai kylvyn jälkeen, sekä silloin, kun iho tuntuu kuivalta. Voidetta tulisi hieroa ihoon niin pitkään, että se on imeytynyt. Se ei jätä rasvaista pintaa, vaan se koskteuttaa ja ravitsee ihoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *