Raakuudesta Vapaa Meikki – Valitse Eettisiä Tuotteita


Kauneus on kuin taide, johon meikki tuo sävyjä ja meikkitaiteilija on sen taidemaalari. Tuotteet, joita käytämme meikissä, eivät kuitenkaan ole vain värikkäitä pigmentejä. Hyvin usein ne voivat olla vastuussa eläinten turhaan kiusaamiseen ja kärsimykseen, koska monet meikkituotteet testataan eläimillä.

On tärkeää ymmärtää, että kauneuden ei tulisi koskaan perustua julmuuteen. Siksi raakuudesta vapaa meikki on tullut yhä suositummaksi, jolloin kuluttajat voivat valita tuotteita, jotka eivät ole kohdistaneet kiusaamista eläimiä kohtaan.

Mikä tekee meikistä ”cruelty-free”?

Sana ”cruelty-free” viittaa kaikkiin tuotteisiin, joita ei ole testattu eläimillä missään tuotannon, kehittämisen tai lopullisen luomisen vaiheessa. Tämä tarkoittaa, että minkäänlaisia eläinkokeita ei ole käytetty, eikä kukaan eläin ole kärsinyt tuotteen takia.

Miksi valita cruelty-free meikki?

Eläinkokeet meikkiteollisuudessa ovat todella julmia ja arvaamattomia. Usein eläimet kärsivät suurta fyysistä ja psyykkistä kipua, eivätkä säädökset aina suojaa niitä. Lisäksi meikan eläinkokeet ovat usein tarpeettomia, koska useita turvallisia ja tehokkaita ainesosia on jo olemassa.

Eettisiä syitä valita cruelty-free meikit ovat lukemattomia. Se näyttää rakkautesi ja kunnioituksesi eläimiä kohtaan, ilmaisee protestisi eläinkokeita vastaan ​​ja luottamuksesi turvallisempiin, vähemmän vahingollisiin tuotteisiin.

Cruelty-Free Meikki Vaihtoehdot

Onneksi on olemassa monia brändejä, jotka noudattavat eettisiä käytäntöjä ja välttävät eläinkokeita. Alla on joitain suosituimmista brändeistä, jotka tarjoavat cruelty-free meikkiä.

Lush

Lush on yksi harvoista brändeistä, jotka ovat sitoutuneet täysin cruelty-free ja eettisiin käytäntöihin. Heidän tuotteensa ovat paitsi eläinkokeettomia, myös iso osa heidän tuotteistaan on vegaanisia.

Urban Decay

Tämä brändi on tunnustettu luomastaan korkealaatuisesta meikistä ja samalla olemasta eläinkokeeton. Niiden Naked-nestepeittovoide on monien ihmisten suosikki.

NYX Professional Makeup

NYX tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia meikkituotteita, jotka ovat cruelty-free. Heidän uskomattomia voiteisia huulituotteita ja luomivärejä ei voi vastustaa.

Lopuksi

Kauneuden ei pitäisi koskaan tulla kustannuksella toisen olennon kärsimykselle. Jokainen meistä voi auttaa lopettamaan julmuuden ottamalla pieniä askelia. Yksi askel on yksinkertaisesti välttää eläimillä testattuja tuotteita ja valita sen sijaan raakuudesta vapaat meikit. Pistämällä tarpeettomille eläinkokeille stopin, tuemme eettisiä käytäntöjä ja teemme maailmasta paremman paikan asua jokaiselle olennolle.