Ainutlaatuiset Kauneusvinkit Unenpuutteisille

Kauneudenhoitovalmisteet ja uutuuskosmetiikka antavat aina paljon mahdollisuuksia, mutta jos yrität elää täysipainoista elämää, ei aina ole aikaa tehdä kaikkea. Uni on tärkeää kauneudelle ja kun se jää vähäiseksi, usein myös ulkonäkö saattaa kärsiä. Siksi olemme koonneet yhteen seitsemän ainutlaatuista kosmetiikkavinkkiä unenpuutteisille! Lue lisää ja saat parhaat ja helpoimmat kauneushoitovinkit!

1. Ensimmäinen vinkki: Kuori kahdesti viikossa

Yksi parhaimmista vinkeistä unenpuutteisille on kasvojen kuorinta: sitä suositellaan usein, jos kärsit hienoista ryppyistä tai hilseilystä. Hiero kuorintavoite kasvojesi oikeisiin paikkoihin joka toinen tai kolmas päivä – jos se tuntuu kuivalta tai tarttuu hiuksiisi, voit pehmittää sitä lämpimällä vedellä.

2. Toinen vinkki: Valkaise ja syviin imeytyvä kosteus

Molemmat nämä vaiheet auttavat poistamaan nukkuvan ihon vaikutuksista. Käytä puoliliuosta imeytyvää voidetta aamuisin ja illutusliuosta voimakkaasti kosteuttavaa voidetta, jotta kasvosi kohtelevat ihoa tasaisesti. Löydät helposti tuotteita, jotka auttavat poistamaan nukkuvan ihon vaikutukset ja jotka voivat tarjota vaurautta ja kiristää ryppyjä ja juonteita.

3. Kolmas vinkki: Kosteusvoide on ehdoton

Jos unenpuutteiset ihmiset laiminlyövät usein kosteusvoiteen – moni ajattelee, että se on turha – se ei ole totta. Kosteusvoiteessa on keskeinen ainesosa ulkonäön kannalta, joten se ei ole koskaan turha. Löydä itsellesi sopiva kosteusvoide öljylle, kuivalle, normaalille tai erittäin kuivalle iholle ja hiero se hyvin kasvoille ja kaulalle aamuin ja illoin.

4. Neljäs vinkki: Tee päivittäiset kasvojumppasi

Uni on tärkeää kasvojen tuorelle ja energiselle ulkonäölle. Jos nukut vähän, kasvojen liikkuvuus voi heiketä. Mutta onneksi voit myös tehdä kasvojumppia kotona. Tajuta, että kasvosi ovat kehossasi ja voit hieroa kasvojasi ylöspäin liikkeitä. Voi xtrLiike alkaa alhaalta alkaen poskila, leuka ja kulmakarvat, sitten nenä, silmät ja leuka. Varmista, että käyttövoimasi on voimakas, aita ja mekaaninen. Tee kasvoj massage 8-10 kertaa ja lopeta venytysharjoitukset.

5. Viides vinkki: Hakkaa vitamiinit kasvoille

Unettomuudesta voi seurata ihon huonontuminen. Siksi, että hapettuminen välittyy kehon, sisältäen ihon matkustamisen. Hakkaamalla vitamiinit, voit varmistaa, että saat niille kaikissa elintärkeissä paikoissa. Voit myös sekoittaa muutamia etuja aloe vera- tai manteliöljyllä tai vaniljaisella tai kurkumallavedellä, voit nauttia terveemmästä ja kirkkaammasta ihosta.

6. Kuudes vinkki: Levitä kortikosteroideja

Kortikosteroidirasvat ovat voimakkaita lääkkeitä, joita määrätään unenpuutteisille, koska kyseessä on yleinen oire. Tämä tarkoittaa, että levität lääkkeen säännöllisesti kasvojesi kuoriin, jotta voit käsitellä ärsytystä ja tulehduksia. Mutta huolehdi myös voidemuodon eheydestä eikä käytä liikaa, koska se tehostaa unenpuutetta.

7. Seitsemäs vinkki. Kasvonaamioita

Kasvonaamiot ovat uskomattomia, koska voit löytää eri tyyppisiä naamioita ihosi tarpeisiin. Voit levittää esimerkiksi ruusuöljy kuiville kasvoillesi, joka auttaa palauttamaan ihosi ja antamaan kuiville alueille elinvoimaa. Tavallisilla kurkku tai peruna naamioilla, voit ravita kasvojasi, stimuloida kollageen tuotantoa ja antaa kasvoille silottuja ja kimmoisia ominaisuuksia. Jos sinulla ei ole aikaa hoitaa kasvoja, voit myös levittää kosteusnaamioita. Villiyrtti, kauneudenkasvi, teepuuöljy vai hunaja, on aina vaihtoehtoja kotona.

Nämä seitsemän vinkkiä auttavat sinua parantamaan unenpuutteesi oireita ja ulkonäköä. Vishnevsky-voide, maski tai puristuskustannukset: näiden tärkeiden välineiden ja vinkkien avulla voit aina nauttia terveestä ihosta. Alla olevat vinkit auttavat sinua näyttämään hyvältä ja tuoreelta, vaikka olisit unesta puutteessa.