bareMinerals READY 4.0 uudet luomivärit

bareminerals.jpgBareMinerals on tunnettu hyvistä mineraalimeikeistään. Tällä kertaa pääsemme kokeilemaan READY 4.0 luomivärejä bareMineralsilta. Nämä tuotteet auttavat sinua luomaan elegantin ja luonnollisen silmämeikin.

READY 4.0 luomivärit bareMineralsilta ovat kultaisessa paletissa, jonka sisältä löytyy aplikaattorit sekä peili helpottaakseen meikkausta. Tuotetta on saatavilla muutamissa eri väreissä. Voit ostaa paletin seuraavissa eri sävyissä: The Designer Label (ruskea, oliivi, beige, harmaa), The Happy Place (pinkki, harmaa), The Comfort Zone (tumma beige, pinkki), The Truth (ruskea, beige, harmaa), The Good Lofe (musta, harmaa, écru , pinkki), The Soundtrack (beige, kimaltava ruskea), The Dream Sequence (violetti, harmaa).

bareMinerals READY 4.0 luomivärien käyttäminen on todella helppoa. Voit käyttää tuotetta kuivana tai kosteana. Kun käytät tuotetta kuivalla siveltimellä, lopputulos on hillitty, kun käytät kostealla siveltimellä, lopputulos on todella pigmenttinen. Aloita silmämeikki aina kaikkein kirkkaimmalla luomivärin sävyllä. Laita sitä koko luomelle, ja jatka toisella sävyllä. Tummin väri tulisi olla ulkonurkassa ja alaluomella. BareMinerals READY 4.0 luomivärien koostumus on kevyt, ne ovat hyvin pigmenttisiä ja ne sisältävät mineraaleja. Ne auttavat peittämään ryppyjä ja ihon epätasaisuuksia, mutta ne myös tekevät optisesti silmistä isomman näköiset. Kiitos luonnollisuuden sekä mineraalien, ihosta tulee ravittu, kosteutettu ja nuorekas. Kasviöljyt ja orgaaniset mineraalit pitävät huolen luomista ja silmien alueesta. BareMinerals READY 4.0 sisältää: kurkku- ja riisiuutetta, öljyjä, silikonia, oksidantteja sekä kofeiinia.

BareMinerals varmistivat, että READY 4.0 näyttää täydelliseltä jokaisella ihotyypillä. Sitä voidaan suositella myös henkilöille, joilla on herkkä ja helposti allergisoituva iho, tai taipumusta akneen. Tämä tuote pysyy luomella jopa 8 tuntia, eikä se karkaa poimuihin tai haalistu päivän aikana. Tämä tuote on täydellinen päivä- sekä iltameikkiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *