Keratiinihiusnaamiot vaurioituneiden ja kärsineiden hiusten pelastukseksi

Ovatko hiuksesi niin vaurioituneet, että etsit niille pelastajaa? Ennen kampaajakäyntiä ja pelättyjen sanojen kuulemista: ”hiukset täytyy leikata lyhyeksi”, kokeile keratiinihiusnaamiota. Alla olevien vaihtoehtojen avulla hiusrutiinin saa vihdoin kuntoon ja hiuksista tulee jälleen kiiltävät.

Ennen kuin siirrymme suosituimpiin ja ostetuimpiin keratiininaamioihin, kehotamme tutustumaan vaurioituneiden ja kuivien hiusten hoitoon. Mitkä tuotteet sopivat kärsineille hiuksille? Mitä tulisi pitää mielessä hiustuotteita ostaessa? Miten hiusnaamiota tulee käyttää tyydyttävien tulosten aikaansaamiseksi? Kaikki tämä on tärkeää, joten jatka lukemista.

Naamio kuiville ja vaurioituneille hiuksille

Kosteutus ja paikkaus ovat ne kaksi asiaa, jota vaurioituneet hiukset kaipaavat kaikkein eniten ja siksi elvyttävien hiustuotteiden valitseminen on järkevää. Hiusnaamiot ovat tähän paras valinta, koska niiden päätehtävä – toisin kuin hiusten hoitoaineilla – on vaikuttaa tehokkaasti hiusten sisällä. Mitä nopeammin hiuksia alkaa hoitaa hiusnaamiolla säännöllisesti, sen parempi. Hiusvaurioita hoitavan hiusnaamion täytyy sisältää oikeanlaisia ainesosia toimiakseen hyvin ja tässä kohtaa kahdella asialla on väliä: tuotteen sisällön yksinkertaisuus ja intensiivisesti paikkaavien ainesosien määrä. Keratiini ja/tai peptidinaamio on paras vaihtoehto vaurioituneille ja kärsineille hiuksille.

Parhaiden keratiinihiusnaamioiden ainesosat

Tässä lista ainesosista, joita vain parhaat vaurioituneille hiuksille suunnatut naamiot sisältävät. Miksi? Koska nämä ainesosat korjaavat vaurioita ja kaunistavat hiusten luonnollista kauneutta todistetusti.

  • Keratiini – voimakas proteiini paikkaavilla ja palauttavilla ominaisuuksilla
  • Silkki – hiuksia vahvistava ja silottava proteiini
  • Pantenoli – kosteuttaa, suojaa ja elvyttää hiuksia
  • Arganöljy – katkeamista ehkäisevä ja palauttava kasviöljy
  • Puuvillansiemenöljy – paikkaa hiusten latvoja
  • Risiiniöljy – vahvistaa hiustuppia ja ehkäisee hiustenlähtöä
  • Peptidit – paikkaavat hiuksia ja tekevät niistä vastustuskykyisemmät

On tietenkin vaikea löytää hiusnaamio, joka sisältäisi näitä kaikkia ainesosia. Kannattaa siis keskittyä löytämään edes osa niistä. Mikäli käsissäsi oleva hiusnaamio sisältää edes joitain yllä mainittuja ainesosia, se saattaa hyvinkin olla loistava valinta vaurioituneille hiuksille. Kannattaa ainakin kokeilla!

Onko hiusnaamiossa käytetyn keratiiniproteiinin tyypillä väliä?

TIETENKN! Hyvä vaurioituneita hiuksia paikkaava naamio ei sisällä mitä tahansa keratiiniproteiinia.  Parhaat tulokset saadaan hydrolysoidulla keratiinilla, koska se imeytyy syvemmälle hiuksiin ja paikkaa hiuksia sisältäpäin. On myös parempi, jos tuote sisältää aitoa keratiinia sen sijaan, että kyseessä on keratiinimainen proteiini samankaltaisilla vaikutuksilla. Keratiinin määrä kannattaa myös tarkistaa. Mikäli keratiini löytyy ainesosaluettelon häntäpäästä, naamio sisältää vain erittäin pieniä määriä tätä arvokasta proteiinia, eikä tuote pysty tarjoamaan syvästi paikkaavia vaikutuksia.

Keratiinihiusnaamio – käyttöohjeet

Analysoimalla keratiininaamiota hiustuotteena haluamme mainita yhden käyttöön liittyvän asian. Keratiinihiusnaamioita ei tulisi käyttää päivittäin, koska tuote on tarpeeksi tehokas käytettäväksi kerran viikossa tai jopa kerran kahdessa viikossa sen sisältämien tehokkaiden ainesosien ansiosta. Lisäksi vaurioituneille hiuksille suunnatut naamiot tulee levittää kosteille (ei märille!) hiuksille ja laittaa lämpimän pyyhkeen alle vaikuttamaan vaikutusten voimistamiseksi. Parasta on se, että hiuksia voi hoitaa keratiinilla kotonakin!

PARHAAT KERATIINIHIUSNAAMIOT

On aika vertailla viime kuukausien suosituimpia keratiininaamioita. Tässä parhaat keratiininaamiot vaurioituneille ja ylikäsitellyille hiuksille. Mikä niistä tulisi valita? Lue lyhyet kuvaukset ja valitse hiuksillesi paras vaihtoehto.

Keratiinihiusnaamio Nanoil

Keratiinihiusnaamio Nanoil

Tämä hiustuote tarjoaa epäilemättä tehokkaimmat vaikutukset syvästi paikattujen hiusten muodossa. Miksi? Koska se sisältää sekä hydrolysoitua keratiinia että pantenolia, joka on arvokas B5-provitamiini. Hiusnaamion koostumus on sileä, lähes painoton, tuote säilyy kauan ja tuoksuu hyvältä mutta se on ennen kaikkea tehokas. Yhden käytön jälkeen Nanoil Keratin Hair Mask tekee hiuksista helpommin harjattavat ja vähemmän pörröiset. Jokaisen viikon myötä hiuksista tulee vahvemmat, vastustuskykyisemmät ja ne kestävät vaurioita paremmin. Paras elvyttävä hiusnaamio vaativillekin asiakkaille sekä kustannustehokasta tuotetta etsiville.

tuotteen verkkosivu: www.nanoil.fi

Hiusnaamio Kérastase Résistance

Kalliimpi mutta yhtä kiinnostava tuote on tämä Kérastasen heikoille, vaurioituneille ja halkeaville hiuksille suunnattu hiusnaamio. Tuote sisältää prokeratiinia, keramideja sekä hiuksia palauttavia ainesosia. Halutut tulokset saa aikaan yhdellä ehdolla – Kérastase Résistance Masque Force Architectea on käytettävä säännöllisesti. Tämä keratiinihiusnaamio ravitsee, silottaa sekä vahvistaa, joka puolestaan johtaa kauniimpiin ja helpommin muotoiltaviin hiuksiin. Tuote myös ehkäisee vaurioita ja vähentää kaksihaaraisia.

Kuumuudelta suojaava hiusnaamio Montibello Keratin Force

Montibellon hiusnaamio NaturTech -sarjasta on hyvä vaihtoehto heikoille, vaurioituneille, hennoille ja ohuille hiuksille. Hiusten aukkoja täyttävän keratiinin lisäksi naamio sisältää kasviproteiineja, guarkumista uutettuja hiilihydraatteja sekä muita haurautta hoitavia ainesosia. Naamio stimuloi hiusten omia paikkaamisprosesseja, silottaa hiusten pintaa, vahvistaa ja parantaa vastustuskykyä. Säännöllisesti käytettynä jokaisen hiuspesun jälkeen Montibello Keratin Force Biomimetic Complex palauttaa kauniin kiillon, sileyden ja vastustuskyvyn hiuksiin.

Keratiinihiusnaamio Schwarzkopf BlondMe

Vaalennetut hiukset tarvitsevat epäilemättä ylimääräistä tukea ja vahvistusta. Värinvaihdon yhteydessä hiusten luonnolliset sidokset vaurioituvat usein ja siksi vaaleat värjätyt hiukset ovat usein kuivat, hauraat ja ohuet. Schwarzkopf -keratiinihiusnaamio BlondMe -sarjasta yhdistää tavallisen hiusproteiinin magnesiumsitraattiin luodakseen tehokkaan kaksikon kärsineille hiuksille. Kiinnostava tarjous on suunnattu pääasiassa vaaleille, vaalennetuille tai värjätyille hiuksille mutta se sopii kaikille, joiden hiukset kaipaavat paikkaamista.

Keratiinihiusnaamio CocoChoco

CocoChoco vaikuttaa olevan vähemmän tunnettu keratiinihiusnaamio suhteellisen hyvillä tuloksilla. Se ei tietenkään ole yhden ainesosan tuote, eli keratiinin rinnalta löytyy myös yhdistelmä syvästi kosteuttavia ainesosia. Lopputulos on vaurioita paikkaava sekä kuivuutta ehkäisevä hiustuote. Naamio sopii ylikäsitellyille, kärsineille ja heikoille hiuksille – hiuksista tulee sileämmät, vastustuskykyisemmät sekä ravitummat. Tuotteen paksuuden takia se ei välttämättä sovi hennoille ja ohuille hiuksille. Kyse ei myöskään ole halvimmasta mahdollisesta keratiinihiusnaamiosta.

Paikkaava naamio L’biotica Keratin

L’biotica Keratin vaikuttaa olevan hintaa katsovien ykkösvalinta. Hiuksia paikkaavan keratiinin lisäksi naamio sisältää amarantinsiemenuutetta, joka takaa sileyden ja kiillon, sekä hiuksia vahvistavia keramideja. Vaikka tuote ei ole täysin luonnollinen, se on tehokas. Tuote vähentää hiusten vaurioita ja ehkäisee kosteuden haihtumista ja siksi eron hiusten ulkonäössä voi huomata jo muutaman viikon jälkeen L’Biotica Keratin Maskin kanssa. Hiuksista tulee myös terveemmän näköiset.

Naamio vaurioituneille hiuksille ArganiCare

Keratiinia löytyy myös ArganiCare Keratin Hair Maskista, joka on vaurioita korjaava sekä kiiltoa ja sileyttä lisäävä tuote. Hydrolysoidun keratiinin lisäksi se sisältää pantenolia, rypälesiemenöljyä, tunnettua arganöljyä sekä betaiinia (kosteuttajaa). Tämä on kiinnostava tuote kuivien, vaurioituneiden ja elottomien hiusten hoitamiseen. Kevyt koostumus paikkaa, ravitsee, kosteuttaa ja suojaa hiuksia juurista latvoihin. Suuri koko on myös hyvä puoli tuotteessa.