Ihana lahjaidea itse tehtyyn kylpysuolaan!

Täydellinen lahja: tee itse kylpysuola!

Kun etsit todella erikoista lahjaa jonkun tärkeän ihmisen kuulumiseen, tee itse kylpysuola voi olla juuri se. Valmistelemaasi kaunista ja tuoksuvaa kosmeettista tuotetta voi käyttää milloin tahansa rentoutumiseen ja pehmentämään ihoa.

Vaihe 1: Tarvittavat ainekset ja välineet

Tee itse kylpysuola tarvitsee vain muutaman ainesosan, joten se on helppoa ja vaivatonta aloittelijoillekin. Tunnetuimmat kylpysuolan ainesosat ovat merisuolaa, Epsom-suolaa ja aromaattisia hiukkasia, kuten eteerisiä öljyjä, kukka- ja hedelmäkuoria sekä värejä.

Tarvittavat välineet ovat yksinkertaisia:

  • Maljakko tai muovinen astia sekoittamista varten.
  • Kulhoteitse tai maljakoista
  • Kulho raaka-ainesekoittamiseen
  • Paperipussit tai kauniit lasipurkit, jotka kiinnitetään ainesosilla

Vaihe 2: Yhdistämällä erilaiset raaka-aineet

Ensin sinun täytyy laittaa tekee itse kylpysuolen valmistukseen kaikki keräämäsi raaka-aineet kulhoihin ja kulhotuihin. Erilaiset raaka-aineet, mukaan lukien merisuolaa, Epsom-suolaa, eteerisiä öljyjä ja hedelmä- ja kukkakuoria, on sekoitettava.

Mittaa sitten suolat ja muut raaka-aineet tarkasti. Jos olet tekemässä lasten, vanhusten tai herkkäihoiselle sopivan Unscented-kielen, saatat haluta jättää eteeristen öljyjen ja värien käyttämättä.

Kun kaikki ainesosat on sekoitettu yhteen kulhoon, tämä seos voidaan kaataa suurempaan astiaan, ja sitten voit sekoittaa seoksen tasaisesti ja huolellisesti.

Vaihe 3: Tuoksujen ja värien lisääminen

Halusitpa tuoksujen ja värien olevan mukana valmiissa kylpyssä vai ei, voit lisätä niihin aromien ja värien lisäämiseksi. Jos haluat lisätä tuoksun, voit käyttää erilaisia eteerisiä öljyjä: laventelia, sitruunaa ja appelsiinia. Voit lisätä eri värejä täysin luonnollisilla antioksidanteilla, ja myös värillisillä eteerisillä öljyillä.

Vaihe 4: Täyttäminen ja tarjoilu

Kun olet sekoittanut kaikki ainesosat ja lisännyt tuoksun ja värin, sinun täytyy täyttää kauniit pussit tai purkit tekemälläsi kylpy-suolaseoksella. Voit käyttää paperipusseja tai kauniita lasipurkkeja tekemäsi suolan täyttämiseen ja sitten pidättää purkin sulkemisesta.

Kun olet valmistellut suolaseoksen ja täyttänyt puikot, voit tarjota ne kilpailuihin tai paketoida ne ihastuttamaan ystäviäsi ja perhettäsi.

Miksi DIY-kylpysuola on täydellinen lahja?

Tämä ihana ja tuoksuva DIY-kylpysuola on loistava lahjaitse antaa jonkun erityisen. Kun annat todella täydellisen lahjan, kylpysuola antaa sinun osoittaa paljon enemmän kuin vain materiaalisen ilmaisun: tämä lahja täytyy varmasti ihastuttaa, vakuuttaessaan sekä materiaalista että emotionaalista sitoutumista.

Eroon lahjakorttien ja muiden perinteisten lahjoiden ja lahjojen antamisen arvostelusta, tekemäsi kafa on erilainen ja antaa henkilölle, jolle sitä annat, jotain ainutlaatuista ja arvokasta.

Hyödyt DIY-kylpysuolasta

Kun kaikki on valmis, voit alkaa nauttia DIY-kylpysuolasta mahdollisimman pian. Tutustu seuraaviin useisiin DIY-kylpysuolan vaikutuksiin ja hyötyyn:

  • EI vain rentouttavia ja puhdistavia ominaisuuksia, vaan myös hoiatvaa ja kosteuttavaa vaikutusta.
  • Suolaa voi käyttää rentouttamaan lihaksia ja säätelemään verenkiertoa ja hormonaalista toimintaa.
  • Lisää verenvirtausta, mikä auttaa estämään ja hoitamaan paljon ihotautiin liittyviä ongelmia.
  • Et tarvitse kalliita kylpyöljyjä tai muunlaisia kylpyyn liittyviä tuotteita.
  • Yksinkertainen ja helppo valmistaa, ja se antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla erilaisia ​​raaka-aineita ja luoda uniikkeja lahjoja.
  • Voit valmistaa myös erityisen DIY-kylpysuolamuodon erityisille uima-altaalle.

Tee itse kylpysuola on erinomainen ja täydellinen lahja, joka sopii juhliin, kuten syntymäpäiviin tai nimipäiviin. Kaikki eivät saa altruistista lahjaa, mutta DIY-kylpysuola on lahja, jota voit antaa ja ja nauttia loppuelämänsä.