GlamGlow kasvonaamiot ovat Hollywoodin salaisuus

glamglow.jpgGlamGlow on maailmankuulu kosmetiikkamerkki, jonka voi nähdä muotinäytöksissä, ammattivalokuvauksissa tai suurimmissa elokuvissa. Kuuluisuudet rakastavat GlamGlow kasvonaamiota sen virkistävän ja ihoa pehmentävän vaikutuksen takia.

Mikä GlamGlowin salaisuus?

Perusainesosa kaikissa GlamGlow naamioissa on puhdistava savi etelä-Ranskasta, jonka ansiosta tuote on hintansa väärti. Jokaisessa naamiossa on oma ainutlaatuinen koostumus.

No. 1 GlamGlow mutanaamio

Tämä ylellinen naamio mustassa purkissa. Tällä tuotteella on monipuolinen vaikutus kasvojen ihoon on Tingling & Exfoliating Mud Mask. Naamion salaisuus on kolme ainesosaa, jotka ovat kehitetty niin, että ne kosteuttavat, ravitsevat ja tekevät ihosta tasaisen. GlamGlowMud Mask sisältää: TEAOXI (innovatiivinen ainesosa joka stimuloi kollageenejä ja anti-ageing ominaisuuksilla), ranskalainen savi (perusainesosa joka suojaa ihoa) ja vulkaanista kiveä (kuorii, tasoittaa ja pehmentää ihoa).

No. 2 GlamGlow Kirkastava mutavoide

Brightening Treatment Flashmud kasvonaamio on oranssissa purkissa ja se luotiin antamaan iholle pitkäkestoista tasoitusta ja kasvojen kohotusta. Tämä tuote sisältää monia kasviuutteita WhiteEnergy (villi ruusu, lilja, koivu, jasmiini, pioni ja valkoinen tee), korostavia ainesosia Flashlucent (kvartsipalloja, maitohappo sokeriruo´osta, puristemassaöljy, salisyylihappo pajusta ja kaoliini) ja Reflectum timanttinen kiilto.

No. 3 GlamGlow kosteuttava mutahoito

GlamGlow Thirstumud on ominaisuuksiltaan ravitseva, kosteuttava ja uudistava. Voidemainen GlamGlow Thirstymud Hydrating Treatment on 4 kehittyneen teknologian yhdistelmä: Dewdration, HydraPack, GreenEnergy jaTEAOXI. Hyaluronihappo kosteuttaa, savi auttaa ihoa pysymään kosteana, kookosöljy ja appelsiininkukka ravitsee ihoa syvältä.

No.4 GlamGlow Super-Puhdistava mutahoitot

Yksi suosituista GlamGlow kasvonaamioista on valkoisessa purkissa. Tämä on syväpuhdistava kasvonaamio, joka auttaa yleisimpiin iho-ongelmiin: isoihin huokosiin, värjäytymiin, näppylöihin, mustapäihin ja ärsytykseen. GlamGlow Super-Med Clearing Treatmenton antibakteerinen, kuoriva ja se jättää mattapinnan kasvoille.

No. 5 GlamGlow PowerMud

Viimeinen hieno kasvonaamio GlamGlow PowerMud Dual Cleanse Treatment, yhdistyy öljyjen ja mudan hyödyllisiä ominaisuuksia. GlamGlowPowerMud on syväpuhdistava hoito, joka käyttää: OILIXER, CLAYTOX, PUREFIER ja TEAOXI teknologiaa, joka jättää ihon puhtaaksi ja raikkaaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *