Audacity in Paris: uusi luomiväri Lancomelta

lancome.jpgLancome pelaa vahvan meikin puolesta. Audacity in Paris palette taka sinulle meikin mihin tahansa tilanteeseen. Se sisältää 16 eri sävyä, pitkän peilin ja luomivärisiveltimen, jossa on kaksi päätä. Audacity in Paris luomivärillä saat metallisen, mattamaisen tai hohtavan lopputuloksen. Paletissa on eri harmaan, ruskean, pinkin, violetin ja beigen sävyjä. Ne sopivat mille tahansa ihotyypille, sekä mille tahansa silmien- tai hiustenvärille. Entäpä kuinka valita oikea väri? Laatikossa lukee jokaiselle sävylle oma nimi ja paikka. Ja mikä parasta, valmistajan sivuilta löytyy kuvia naisista ympäri maailman, jotka käyttävät näitä meikkejä.

Kuinka käyttää Audacity in Paris palettia luodaksesi kaniin ja pitkäkestoisen silmämeikin? Ensimmäinen vaihe on tehdä luomivärille pohja, jonka tulisi sopia ihomme tyyppiin. Paletin mukana tulevalla siveltimellä laitetaan valittua sävyä. Tämän voi tehdä kahdella eri tavalla; kuivalla siveltimellä saa kevyen silmämeikin, mutta kostealla siveltimellä voimme luoda intensiivisen glamorous meikin. Jos haluat selkeyttä meikkiin, voit lisätä tummiin sävyihin eyelineriä tai kulmakynää. Eyelineriä tulisi laittaa juuri ennen tai heti luomivärin jälkeen jolloin saat reunat kauniisti häivyttymään. Laita lopuksi kerros ripsiväriä.

Lancomen Audacity in Paris on tehokas, se ei karise eikä se keräänny silmäkulmiin. Nämä luomivärit sisältävät mineraaleja, joten myös herkkäihoiset ihmiset ja piilolinssejä käyttävät ihmiset voivat käyttää näitä meikkejä. Näistä ei pitäisi aiheutua ärsytystä, aknea tai kuivumista. Näistä saat loistavan lahjan vaikka ystävänpäiväksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *