Kevään silmämeikki trendit: Chanel 2016

chanel.jpgChanelin suunnittelijat ja meikkitaitelijat eivät koskaan jää huomaamattamme catwalkilla. Kevään Chanelin esitys Pariisin muotiviikoilla on myös suuren läpimurron hetki meikkitrendeille. Miksi? Tähän syynä on ruudullinen silmämeikki!

Pariisi-look yhdellä siveltimen vedolla

Tämän vuoden Pariisin muotiviikkojen Chanelin catwalkin meikkien luojana toimii Tom Pecheux – meikkitaiteilija, joka tekee yhteistyötä tämän loistokkaan mallitalon kanssa. Tämä meikkitaiteilija esitteli hänen näkemyksensä ikonisesta kuvioinnista, joka täydentää tätä tuotemerkkiä. Hän esitteli ideansa muutamilla nuorimmista malleista, kuten Gigi Hadid, Kendall Jenner ja Lindsay Wixson. Tähän harmaan sävyihin perustuvaan ruudulliseen silmämeikkiin Pecheux käytti ainoastaan luomiväriä, sapluunaa sekä sivellintä.

Käsilaukusta suoraan naisen silmille

Inspiraatio tähän meikkiin tuli jo ikoniksi muodostuneesta Chanel 2.55 käsilaukusta, joka on kaikille tuttu. Musta tikattu kirjekuorilaukku suoraan Pariisin muotitalosta on tunnettu ympäri maailmaa sen tyylikkyydestä ja muotoilusta. Tämän kuvioinnin Pecheux päätti tehdä silmäluomille. Kukaan ei ole sanonut, että tikattu kuvio olisi varattu vain yleellisille tarvikkeille. Musta ruutukuvio silmäluomella, jooka jäljittelee hieman hunajakennoa, on kaksiulotteinen meikki, joka hämmästyttää sen yksinkertaisuudellaan ja näyttävyydellään.

Samanlainen meikki kuin Chanelin malleilla

Pariisin muotiviikkojen mallit kantoivat ylpeänä tätä meikkiä, kukaan heistä ei sanonut etteivätkö pysty tekemään meikkiä itse. Tärkeintä on meikkipohja, joka tasoittaa silmäluomen värin ja toimii liimana luomivärille. Chanelin tikkikuvion ruudut saa tehtyä käyttämällä sapluunaa tai läpinäkyvää teippiä. Käytettävin tuotteiden tulee olla todella pigmentoituja, jotta yksi kerros riittää, sillä tällä meikillä et saa korjaamisen mahdollisuutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *