Kuinka hieroa kasvoja?

kuinka-hieroa-kasvojaKasvojen hierominen on erittäin rentouttava aktiviteetti, joka ravitsee, parantaa ja siloittaa kasvoja. Kasvojesi iho kiittää hyvästä huolenpidosta.

Kuinka hieroa niin, että kasvoista tulee pehmeämmät?

Kasvojemme iho on altis rypyille. Se johtuu kaikista ilmeistä joita teemme, ja siitä on vastuussa lihakset jotka ovat juuri ihomme alla. Jos haluat, että kasvosi näyttävät tasaisemmilta ja nuoremmilta, niin sinun tulisi hieroa ihoa päivittäin kun käytät kosmetiikkatuotteita, meikinpoistoa tai puhdistusta. Kaikki mitä tarvitset rentouttaaksesi ihon viisi minuuttia, ja saat pintaverenkiertämään paremmin. Millaisen hieronnan valitsen? Tekniikoita on monia, aina kevyistä vedoista kivuliaaseen venyttämiseen. Parhaat ja rentouttavimmat hieronnat saat kuitenkin käyttämällä lempi kosmetiikkatuotteita.

Kuinka suorittaa kasvohieronta kotona?

Paras aika kasvohieronnalle on iltaisin meikipoiston jälkeen. Voit suorittaa kasvohieronnan myös aamuisin saadaksesi energisen potkun päivääsi. Aloita lämmittelemällä kasvosi käyttämällä kosteusvoidetta tai ikääntymisen merkkejä ehkäisevää voidetta. Käytä peukaloa ja keskisormeasi aloittaessasi hieromaan kasvojasi pyörivin liikkein. Sinun tulisi aloittaa keskialueelta ja liikkua ulos ja ylöspäin. Älä unohta hieroa silmänympärysihoa – käytä siihen tarkoitettua voidetta. Aloita hierominen silmänurkasta ja hitaasti liiku ylemmälle silmäluomelle siirtyen sisänurkkaan. Liikuta sormiasi alaluomella liikkuen sisänurkkaa kohden. Hiero ostaa painamalla ensin aluetta kulmien välissä, ja siirry hitaasti reunoja kohden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *