Kolme tärkeintä tuotetta silmämeikkiin

meikkaus.jpgViimeaikoina on tullut muotiin kulmakarvojen meikkaus ja muotoilu. Sosiaaliseen mediaan tuli paljon kuvia nimellä microblading. Se on samanlainen kuin kestomeikki, joka antaa hämmästyttävän vaikutuksen luonnolliseen meikkiin. Kuitenkin sen tekeminen vie aikaa, on kallista ja joskus tekee kipeää. Voimme käyttää erityisiä kulmakarva varjostuksia ja sen jälkeen käyttää väritöntä geeliä. Tätä varten tarvitsemme pienen kamman. Samalla voimme trimmata pisimmät karvat pois, jotka eivät halua totella. Ainut mitä tarvitset on kulmakarvakynä.

Muista, että viivat jotka piirrät tulee jäljitellä omia kulmakarvojasi. Tarkoittaen, että kynän värin täytyy olla sama kuin kulmakarvojen ja viivat tulee myötäillä kulmakarvojen reunoja. Tärkeää on että ei ylimuotoile kulmakarvoja, niiden ei tule näyttää liian ohuilta ja ylöspäin kääntyneiltä.

On toinenkin kynä joka tulisi olla aina laukussa kajaali. Tällä teet silmämeikin nopeammin kuin normaalilla luomivärillä tai geeliluomivärillä. Tällä saat tehtyä mielenkiintoisen ja kauniin silmämeikin ripsilinjalle. Voit valita kajaalin joka sopii silmiesi väriin tai voit valita sellaisen, joka on täysin eri kuin silmiesi väri. On useita tapoja tehdä silmämeikki. Helpoin ja suosituin tapa on musta viiva jossa on “häntä”. Tämän kesän muodissa on värikkäät, kimaltelevat paksut viivat kulmakarva linjan alla. Uskallatko kokeilla jotain tällaista?

Ilman ripsiväriä meikki ei ole mitään. Se parantaa lyhyiden ja ohuiden ripsien ulkonäköä. Voimme valita useista eri väreistä, mutta suosituin on musta ripsiväri. Muut värivaihtoehdot ovat: vaaleanpunainen, ruskea, vihreä ja violetti. Saadaksesi kauniin silmämeikin sinun tulee osata laittaa ripsiväriä oikein. Helpoin tapa laittaa ripsiväriä on niin sanottu siksak-liike. Ripsien päät ja alaripset voit laittaa harjan päällä. Meikatessa sinun tulee muistaa muutama sääntö. Ensinnäkin, kuivia jäämiä ei saisi jäädä harjaan, koska se pilaa lopputuloksen. Toiseksi, jos laitat ripsiväriä enemmän kuin yhden kerroksen muista odottaa, että ripsiväri kuivuu ennen kuin laitat toisen kerroksen. Kolmanneksi, valitse sellainen harja, joka jättää täydellisen jäljen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *