Kuinka käyttää Zoeva Spectrum Blush Palette poskipunaa?

zoeva.jpgPoskipuna on asia joka pitää löytyä jokaisen naisen käsilaukusta. Miksi? Koska se täydentää meikin, muuttaa ulkonäköä ja tekee ihosta raikkaan ja säteilevän. Tekeekö Zoeva Spectrum Blush Palette kaiken tämän?

Zoeva on tunnettu merkki hyvistä meikkisiveltimistä. Tämän lisäksi he valmistavat myös hyviä luomivärejä ja poskipunia. Poskipunapaletti on todella hyvä niille ketkä pitävät luonnollisesta meikistä. Zoeva julkaisi juuri paletin jossa on kolme sävyä: Coral Spectrum Blush Palette, Nude Spectrum Blush Palette ja Pink Spectrum Blush Palette. Sävyt on valittu niin, että ne sopivat kaiken sävyisille ihoille ympäri maailmaa. Jokaisessa paletissa on neljä sävyä, joita voit käyttää yksitellen tai yhdistäen. Valitettavasti palettiin ei kuulu peiliä eikä sivellintä.

Zoevan tuotteilla on täyteläinen rakenne, antaa hienovaraisen punertavan värin poskille, eikä se pölise. Kuinka poskipunaa laitetaan? Poskipuna sivellään leveällä ja tasaisella siveltimellä pienissä määrin poskipäille. Osa meikkitaiteilijoista suosittelee hymyilemään samalla kun poskipunaa laitetaan, jotta poskipäät tulisivat enemmän esille. Toiset taas ovat sitä mieltä poskipuna laitetaan kasvojen piirteiden mukaan, mutta jokainen on samaa mieltä että Zoevan tuotteiden käytöstä – voit korvata luomivärin sillä. Näin saamme hienovaraisen ja romanttisen silmämeikin.

Zoevan poskipunat antavat mattapintaisen ja satiinimaisen lopputuloksen. Se on turvallinen käyttää kuivalle ja herkälle iholle. Ei sisällä parabeenejä, mineraaliöljyjä tai hajusteita. Tuotteesta löytyy E-vitamiinia – joka pitää ihon nuorekkaana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *