Mikä on Blorange? Uusi trendi Rose Gold Hairin jälkeen

Vastikään Instagramissa ja muissa some-alustoilla alkaa herättää paljon huomiota uusi trendi nimeltään Blorange tai Blorange-hiukset. Se on syntynyt toisen viimeaikaisen suosion, rose-gold hairin, jälkeen. Tässä artikkelissa yritämme selvittää, mikä Blorange on, miten voit saavuttaa sen ja kuka voisi olla sen paras malli.

Mistä Blorange on tullut?

Blorange on termi, joka on saanut inspiraationsa hedelmällisestä tuotteesta – blorangesta. Blorange, yhdistelmä kahdesta sanasta, blue ja orange, muodostaa läpikuultavan himmeän syan, joka meinaa näyttää vaaleanpunertavalta. Monet ammatilaiset ovat huomanneet sävyn ja aloittaneet sitä käyttämällä sitä ja muokkaamalla sitä Ajurikuvauksessa muilla väreillä, joita kutsutaan myös Blorangeksi.

Mikä on Blorange?

Blorange voi olla melko monimuotoinen ja viittaa rikkaisiin pastelliväriin, joiden pohjaväri on himmeä vaaleanpunainen. Se voi olla jopa kirkkaan oranssin väri – termsoliittimä ja käytännöllisesti katsoen sitä kutsutaan. Blorange voi olla myös kultaista, violettia, vaaleanpunaista, lilaisa ja punaista. Se voi olla myös erilainen, riippuen ammattilaisen laitteista ja sekoitustaidoista.

Kuinka saadaan Blorange?

Blorange voi olla vaikeaa saavuttaa ratkaisevasti, mutta siitä voi olla hyötyä, jos se tehdään ammattilaisen toimesta. Erilaiset värimöhkäleet tekevät työstä helpompaa. Toisin kuin muut hiusvärit, Blorange tarvitsee vain pienen määrän kemiallista käsittelyä suihkuttamalla hiusten pintaan värjäysaineita, jotka säilyttävät sävyn ja värin.

Erityisesti, jos haluat palauttaa Blorangeen alkuperäisen sävyn, sinun täytyy käyttää pysyviä väriaineita, jotka mukauttavat hiuksesi syvyyttä ja pysyvät väriltään vähintään 6-8 kuukautta. Paras tapa saavuttaa nykyaikainen Blorange-ilme on valitsemalla omat värisi ja luottamalla professionaaliselle hiusväritieteilijälle.

Kuka voisi olla paras malli?

Blorange on osoittanut olevansa todella monipuolinen ja se soveltuu kaikille iälle ja ulkonäöille. Tämä lisää vaihtoehtoja hiusvärexperimentoinnille ja antaa mahdollisuuden sovittaa Blorange omien mieltymystesi mukaan.

Vaikka nuoret ovat aina halukkaita kokeilemaan uudenlaista hiustyyliä tai väriä, nuoremman ja vanhemman väestön alueella ilmeen Blorange on osoittanut olevan yllättävän laajasti hyväksytty.

New Yorkerissa, Emma Watsonilla ja muilla näyttelijöillä, kauniilla naisilla ja vaikutusvaltaisilla aktivisteilla on tämän sävyn tullessaan erittäin suuren vastaanoton. Monet myös seuraavat celebrity-tähtien instagram-tilejä yrittääkseen saavuttaa samanlainen ilme.

Onko kaikki Blorange sama?

Kuten hiuksissa, sinulla on valtava valikoima eri kuvioita ja tekstuureja. Kaikki Blorange -kuviot eivät välttämättä ole samaa. Kaikki värimallit, ikärajat ja tyyleistä aina moderneihin trendiin, on olemassa erilaisia ​​Blorange-värityksiä, jotka eroavat tilanteesta riippuen.

Mukaan lukien myös vaaleiden hiusten saavuttaminen Blorange-trendin omistajilla on verrattain helppo saavuttaa käyttämällä pastellisekoituksia suoraan omiin hiuksiinsa tai värjäämällä itse värillisillä tuotteilla kotona. Valitettavasti tämä sävy ei ole omia lukuisia hiusvärejä, jotka vaativat usean värin sekoittamista ja pohjavärien sulauttamista.

Blorangein ansiosta värjäämiseen voi liittyä paljon riskejä

Ennen kuin alat värjäämään hiuksiasi Blorangeen ja saavuttamaan ihana väri, voi olla hyvä ottaa muutama asia huomioon. Hiustenlähtö ja ärsytys sekä värityksen jälkeen voi esiintyä helposti, jos tuotteesi sisältävät jodia ja ammonia. Tämän vuoksi on suositeltavaa käyttää ainoastaan parhaita ja varmalla kemikaaleilla vahvistettuja tuotteita, kuten sulfaatteja ja parabeeneja sisältäviä hiustuotteita.

Mutta se, mikä on enemmän, on että hiustesi struktuuri muuttuu helposti ja muuttuu ohuemmaksi, kuivuudesta vuoksi. Siksi ennen värin antamista on suositeltavaa käyttää hiusten kosteuttavia tuotteita, jotta saavutettaisiin joustava, vahva ja tasainen pala.

Blorangen aikakausi: Onko trendi täällä pysyvästi?

Blorange-trendi on saavuttanut melkoisen suosion ja voi olla todennäköisesti menossa vielä kauemmin. Hiukset ovat olennainen osa naisen ulkoista ilmettä; se on se, joka tekee hänestä täydellisen.

Vaikka se on trendikäs, se on myös aktiivinen ja tyylikäs tavan auttaa naisia ​​luomaan uskottavia ja modernin asuja. Blorange on hieno trendi ja toivomme, että se pysyy meille mahdollisimman kauan!