Mitä tapahtuu ripsienkasvun ja ripsiseerumeiden saralla? (Nanolash Info)

Ripsiseerumi NanolashTiedätkö kuinka monta silmäripseä keskiverto ihmisellä on ylä- ja alaluomessa? Miksi silmäripset lähtevät irti ja mitä se tarkoittaa? Mikä on luonnollisten ripsien pituus ennätys? Et arvaakkaan, ellet tutustu tarkemmin tietoihin silmripsistä ja ripsiseerumeista, mukaanlukien verraton Nanolash ripsiseerumi.

Usein emme ole tietoisia siitä, että silmäripsillä on oma elämänkaari. On luonnollista, että meitä tippuu 2-3 ripseä päivässä. Meidän tulisi olla huolissaan silloin, kun ne eivät kasva takaisin, koska se viittaa häiriöön silmäripsien kasvussa. Kuitenkin – ripsien lähtemisestä huolimatta, kun meillä on 150-200 ripseä yläluomella ja 50-150 ripseä alaluomella, on meillä kaikki hyvin. Kuten on huomattu, emme tiedä meidän silmäripsistä juuri mitään. Se vaikuttaa omalla tavallaan tyytymättömyyteen ripsiseerumeissa ja lisää epäilyjä liittyen Nanolash seerumiin. Me kumoamme kaikki nämä huolet.

Markkinointi on yksi seikka josta todellisuus poikkeaa täysin. Keskitytään nyt vain faktoihin. Nanolash on ripsiseerumi, joka on kehitetty tukemaan ripsien luonnollista kasvua. Siitä odotettiin tulevan ripsienpidennysten, tekoripsien ja ripsivärin kilpailija. Se onnistuikin, kiitos ajattelevaisuuden. Nanolash ei toimi ainoastaan toimi pinnalla, vaan aktiivisten ainesosien ansiosta se imeytyy suoraan ripsien juuriin. Näin silmäripset ovat ravitut ja niitä stimuloidaan sisältä käsin, joten vaikutukset ovat havaittavissa nopeammin ja kestävät pidempään. Nanolash seerumi tulee laittaa yläluomelle ripsien tyveen, siihen tarkoitetulla ohuella harjalla. Seerumi on väritön ja lähes tuoksuton. Oikein käytettynä tulokset ovat nähtävissä muutamassa viikossa.

Muista! Nanolash ripsiseerumi tulee laittaa puhtaalle ja kuivalle silmäluomelle, koska epäpuhtaudet saattavat heikentää ainesosien toimintaa. Ripsiseerumia tulee laittaa joka päivä ennen nukkumaanmenoa. Liian usein tai liian paljon käytettynä Nanolash ei nopeuta vaikutusta, se saattaa jopa heikentää sen toimintaa.

Ripsien elinkaari ja Nanolash ripsiseerumi

Kuinka Nanolash seerumi vaikuttaa silmäripsien pituuteen? Kuten jo aiemmin mainittu, silmäripsillä on oma elinkaari. Jokaisella ihmisellä se on eri, joillakin lyhyempi toisilla pidempi. Kuitenkin kaikki lähteet kertovat, että ripsien elinkaaren keskiarvo on 2-4 kuukautta. Yksi kierto on jaettu kolmeen vaiheeseen. Anageeni on ensimmäinen vaihe, jossa karva alkaa kasvamaan ihon alla. Katageeni on siirtymävaihe, jossa vanha karva kuolee. Kolmas vaihe on telogeeni, jossa kuollut silmäripsi pakotetaan irtoamaan uuden ripset toimesta.

Nanolash seerumTärkeää! Kasvuvaihetta (anageeni) ei pystytä pidentämään, eikä silmäripsien tippumista pystytä estämään. Silmäripsien tippuminen on täysin luonnollista.

Tästä syystä Nanolashin seerumin rooli on stimuloida ripsiä anageeni vaiheessa, jotta ne kasvaisivat nopeammin. Seerumi vaikuttaa tehokkaasti ripsien juuriin ja pituuteen. Nanolash seerumi ravitsee silmäripsiä, joka vaikuttaa ripsien kestävyyteen, paksuuteen ja tummuuteen. Nanolash seerumilla on vaikutusta esimerkiksi ripsien laatuun. Nanolashin aktiiviset ainesosat vaikuttavat yksilöllisesti ja tästä syystä joillain vaikutukset saattavat näkyä jo viikon jälkeen, kun taas jotkut joutuvat odottamaan hieman kauemmin. Se on riippuvainen anageenivaiheen pituudesta, jonka aikana n. 75% ripsistä kasvaa. Lisäksi ei pitäisi tulla yllätyksenä, että silti Nanolash ripsiseerumi hoidon aikana silmäripsiä putoilee. Nanolash ei vaikuta silmäripsien putoiluun, se vain vahvistaa ja nopeuttaa niiden kasvua. Riippuen kuinka monta ripseä on anageeni ja katageeni vaiheessa, ripset saattavat kasvaa epätasaisesti ensimmäisen Nanolash ripsiseerumi hoidon aikana. Se on kuitenkin täysin luonnollista.

Nanolash serum is one of the most effective on the market. It is because Nanolash serum does not change or disrupt natural lifespan of the eyelash, but supports them and visibly improves their condition by strengthening and speeding up the growth.

Nanolash ripsiseerumi on yksi tehokkaimmista mitä markkinoilta löytyy. Tämä johtuu siitä, että Nanolash ripsiseerumi ei muuta tai häiritse ripsien luonnollista elinkaarta, vaan tukee niitä ja silminnähden auttaa niitä vahvistumaan ja nopeuttaa kasvua.

Käynti verkkosivuilla: www.nanolash.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *