Nanoil hiusöljy – koska jokaisella hiuksella on väliä!

Tämä tulisi sanoa suoraan: sinun ei enää tarvitse tehdä kompromisseja mitä tulee hiustenhoitoon.

Tähän mennessä olet joutunut kärsimään samoista ongelmista kuin useimmat naiset: jokaisessa hiustenhoitotuotteessa on aina joku vika. Siinä on joko liikaa kemikaalisia ainesosia, parabeeneja, silikoneja tai se aiheuttaa takkuja ja elottomia hiuksia… ja vaikka hiukset alkoivat näyttää hyvältä, selvisi, että tuote sisältää alkoholia tai muita hiuksia kuivattavia ainesosia.

Nyt kaikki on muuttunut. Sinun ei tarvitse kiduttaa hiuksiasi keinotekoisilla ainesosilla saadaksesi niistä kauniit. Et tarvitse kiistanalaisia ainesosia nopeuttamaan hiuskasvua tai tehdäksesi hiuksista paksummat (näitä ainesosia löytyy yleensä hiusampulleista).

Älä suostu kompromisseihin hiustenhoidossa.

Älä suostu kompromisseihin mitä tulee kauneuteesi ja itsetuntoosi.

nanoil hiusten elvytys

Nanoil hiusöljy – miksi siihen pitäisi tutustua

Vain yksi luonnollinen tuote korvaa helposti monet muut tuotteet kylpyhuoneessa.

Elvyttää ja ravitsee hiuksia.

Huolehtii päänahasta.

Tekee hiuksista tuuheammat ja nopeuttaa hiuskasvua.

Kaunistaa hiuksia yhden käyttökerran jälkeen.

Kyseessä oleva tuote on innovatiivinen ja loistava uusi hiusöljy – Nanoil. Tämä kauneustuote vastaa odotuksia. Se ei ainoastaan ole monipuolinen ja tarjoaa kokonaisen sarjan mahdollisuuksia hiustenhoidossa (syvästä elvytyksestä välittömään kaunistumiseen), vaan se on myös turvallinen, sillä sen voimat tulevat luonnosta ja ainesosista, joita on iät ja ajat käytetty terveys- ja kauneustarkoituksiin. Hiusöljyt (koska puhumme niistä) ovat Nanoil hiusöljyn pääainesosa. Niiden ansiosta Nanoil on voimakas ase taistelussa kauniiden ja terveiden hiusten puolesta.

Sen salaisuus piilee myös sen käyttösuosittelussa. Nanoil hiusöljyn luojat ovat panostaneet paljon, jotta se vastaisia kolmen eri hiustyypin (paksuista ja raskaista elottomiin ja äärimmäisen kuiviin sekä hauraisiin) odotuksia. Tästä syystä he yhdistivät luonnollisia öljyjä partikkelikoon ja vaikutuksen mukaan. Nanoil hiusöljy lanseerattiin kolmena versiona. Jokainen niistä sopii eri huokoisuudelle ja sisältää erilaisia luonnollisia öljyjä. Kaikki tämä, jotta hiukset saisivat parhaan huolenpidon: ei kuivuutta tai latistumista, ei ärsytyksiä, eikä epäonnistumisia.

Nanoil hiusöljy – synkronoitu kauneus hiuksillesi

Jokainen kolmesta kauneustuotteesta tekee Nanoil hiusöljystä parhaan hoitokeinon tietylle hiustyypille. Jokainen kolmesta tuotteesta sisältää erilaisia luonnollisia öljyjä, joiden odotetaan vastaavan hiusten odotuksia.

Nanoil for high porosity hair

Valitse tämä öljy, jos hiukset ovat äärimmäisen vaurioituneet, kuivat ja hauraat. Tämän tuotteen voima löytyy kuudesta öljystä erikoisilla ominaisuuksilla:

 • Pellavansiemenöljy – pehmentää ja kosteuttaa hiuksia
 • Passionhedelmäöljy – palauttaa joustavuuden
 • Helokkiöljy – poistaa myrkkyjä ja parantaa päänahan
 • Avokado Öljy – seitsemän vitamiinin voima hiusten ravitsemiseen
 • Manteliöljy – tekee hiuksista sileät, kiiltävät ja ehkäisee haurautta
 • Arganöljy – jälleenrakentaa hiusten rakenteen ja suojaa vaurioilta
Nanoil for medium porosity hair

Valitse tämä öljy, jos hiustupit ovat heikot, hiukset irtoavat, takkuuntuvat ja vaurioituvat (etenkin latvoista). Tämä hiustyyppi on yleensä eloton, vaatii pinnan vaurioiden elvytystä ja suojaa lisävaurioilta. Tämä versio Nanoil hiusöljystä tarjoaa kuusi luonnollista öljyä, räätälöity hiusten kunnolle.

 • Macadamia Öljy – imeytyy nopeasti ja hallitsee talituotantoa päänahan pinnalla, ehkäisee öljyisiä hiuksia, suojaa päänahkaa kuivuudelta ja hiustuppia heikentymiseltä
 • Arganöljy – ehkäisee hiusten ikääntymistä, suojaa kuumuudelta
 • Marula Öljy – huolehtii hiusten kosteustasosta
 • Passionhedelmäöljy – palauttaa säteilevän kiillon ja kesyttää kurittomat hiukset ehkäisten takkuja
 • Jojoba Öljy – huolehtii päänahasta, ehkäisee kuivumista – etenkin latvojen kuivumista
 • Kookosöljy – suojaa hiuksia, palauttaa joustavuuden, kiillon ja ravitsee
Nanoil for low porosity hair

Valitse tämä, jos hiuksesi ovat paksut, litteät ja usein öljyiset. Tätä hiustyyppiä on vaikea muotoilla jäykkyyden takia ja se kärsii usein liiallisesta talituotannosta yhdessä hilseen kanssa.

Nanoil for low porosity hair luotiin ravitsemaan, suojaamaan ja tarjoamaan tuuheutta latistamatta hiuksia. Tuote sisältää yhdeksää luonnollista öljyä.

 • Cupuacu Voi – ehkäisee sähköisyyttä ja elvyttää
 • Monoi Öljy – takaa joustavuuden ja huolehtii kosteutuksesta
 • Babassu Öljy – tekee hiuksista sileät, imeytyy täydellisesti ja ravitsee latistamatta
 • Karitevoi – tarjoaa kiiltoa ja huolehtii hydro-lipidikerroksesta
 • Passionhedelmäöljy – antioksidanttinen, palauttaa nuorekkuuden, kiillon ja joustavuuden
 • Risiiniöljy – vahvistaa hiustuppia, stimuloi hiuskasvua ja suojaa hiusten väriä
 • Setripuuöljy – ehkäisee hiustenlähtöä sekä hilsettä ja kaunistaa
 • Arganöljy – suojaa kuumuudelta, tekee hiuksista eloisat, imeytyy täydellisesti ja ravitsee hiuksia läpikotaisin
 • Kookosöljy – luonnollinen aurinkosuoja SPF 10, joka suojaa hiuksia auringon haitalliselta säteilyltä ja muilta epäsuotuisilta sääolosuhteilta

Luonnollisten öljyjen ominaisuuksia parantaa monet terveiden, elvytettyjen ja kauniiden hiusten kannalta tärkeät ainesosat.

Silkin, keratiinin ja vitamiinien lisäksi Nanoil hiusöljy sisältää kahta uniikkia ja mullistavaa ainesosaa, jotka vaikuttavat positiivisesti hiustuppiin. Nämä elvyttävät ja jälleenrakentavat hiuksia sekä stimuloivat hiuskasvua ja panostavat hiusten terveyteen. Naiset voivat helposti käyttää tuotetta saadakseen tuuheat hiukset, koska säännöllisesti käytettynä hiusöljy herättää nukkuvatkin hiustupit ja alkaa tuottaa uusia hiuksia (niin sanottuja vauvahiuksia).

Nanoil hiusöljy on monipuolinen elvytys jokaiselle kolmesta hiustyypistä, tarjoten elvytyksen lisäksi kauniin ulkonäön.

13 Comments “Nanoil hiusöljy – koska jokaisella hiuksella on väliä!”

 1. Saara J

  En ole koskaan kokeillut hiusöljyjä mutta mitä enemmän luen niistä, sitä enemmän haluan kokeilla niitä 😉

  Vastaa
  • anna_molli

   En voi kuvitella hiustenhoitoa ilman öljytuotteita. Hiuksissani ei ole koskaan ollut vakavia ongelmia mutta öljyjen käytön jälkeen hiukset näyttää paljon paremmilta

   Vastaa
 2. Liisa91

  On loistava idea erotella tuotteet huokoisuuden perusteella. En ole koskaan ennen tavannut näinu peaa tuotetta hiuksille. Kokeilen varmasti.

  Vastaa
 3. jenn

  Pidän high porosity hairin sisällöstä, olen jo käyttänyt 4 öljyä, joita löytyy tästä öljystä ja rakastin vaikutuksia: aion ehkä ostaa tämän öljyn:D

  Vastaa
 4. Natalia

  Minulla on tyypilliset vähähuokoiset hiukset ja niille on vaikea tehdä mitään. Olen ihmetellyt, jos öljyäminen oikeasti auttaa, sillä se on aika vaikea kuvitella.

  Vastaa
  • Jutta

   Sama täällä:hiuksia ei kannattanut muotoilla, koska kampaus pysyi tunnin tai kaksi. Hiukset oli pestävä päivittäin, joskus jopa saman päivän iltana ja muutaman viikon öljynkäytön jälkeen hiukset sai paljon helpommin kampaukseen, ne eivät enää rasvoittunut niin nopeasti ja näytti paremmilta sekä kevyemmiltä. Pullo loppuu kohta ja ostan varmasti toisen. Suosittelen!

   Vastaa
 5. Marja JJ

  Korkeahuokoisille hiuksille tarkoitettu auttoi minua, koska muutaman vuoden vaalentamisen jälkeen hiukseni olivat todella vaurioituneet ja kuivat. Huomasin eron nopeasti. Tosi hyvä tuote, hieman hitava mutta rahan arvoinen!:)

  Vastaa
 6. liisu_93

  Aloin laittaa arganöljyä hiuksiini ja en voi odottaa tuloksia, olen lukenut niin paljon hyvää siitä

  Vastaa
  • Maijaa

   Ensin olin tosi tyytyväinen vaikutuksiin mutta öljysekoitus toimii paremmin. En ole kokeillut tätä nanoilia mutta näkemäni perusteella on myönnettävä, että ainesosat vaikuttavat loistavilta!, mietin hankkimista 😀

   Vastaa
   • neiti_violetti

    Parhaat tulokset koskaan olen saanut avokado öljyn kanssa. Minulla oli kuivat, vaurioituneet hiukset (liian paljon suoristamista) ja vain muutama käyttökerta sai aikaan suuren eroon. Kosteuttaa upeasti.

    Vastaa
 7. Diana S.

  Hiusten öljyäminen auttoi elvyttämään vaurioituneet hiukseni, minulla oli paljon erilaisia öljyjä, kunnes löysin tämän ja tiedän jo pysytteleväni siinä

  Vastaa
 8. Henna33

  Olen käyttänyt monia hiusöljyjä mutta en koskaan tätä. Pakko sanoa, että tämän tekstin lukemisen jälkeen en malta odottaa että pääsen kokeilemaan sitä:D

  Vastaa
 9. AnA

  Manteliöljy on henkilökohtainen suosikkini, se on lostava mutta tämäkin vaikuttaa lupaavlta 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *