Paras kosteuttava shampoo kuiville hiuksille? Kokeile suosittua Nanoil Algae Micellar Shampoota!

Nanoil misellishampoo merileväuutteella

Kuivat, elottomat hiukset – tämä on vääränlaisen päivittäisen hiustenhoidon syy. Tiesitkö, että hiustenhoito alkaa jo pesun yhteydessä? Tämän takia ei koskaan tulisi tyytyä vähempään shampoon kohdalla. Pidä hiukset täydellisen kosteutettuna ja hoidettuna merileväuutteen avulla. Valitse Nanoil shampoo täynnä meren hivenaineita sekä hiuksia puhdistavia misellejä!

Nanoil Algae Micellar Shampoo – misellipohjaista hiustenhoitoa kuiville hiuksille ja päänahalle

Tiedätkö miksi kuivia hiuksia on niin vaikea kosteuttaa? Koska haitalliset ulkoiset tekijät hyökkäävät jatkuvasti hiuksiin. Hiukset altistuvat myös kosteuden haihtumiselle föönatessa, suoristaessa, paahtavassa auringossa, kuivassa sisäilmassa ja UV-säteilyn alla.

On selvää että tarvitsemme kosteutusta myös pestessämme hiuksiamme. Tämä on tärkeä osa hiustenhoitoa. Nanoilin shampoo yhdistää puhdistavat misellit kosteuttavaan ja ravitsevaan merileväuutteeseen. Ainesosat ovat valittu tehokosteuttamaan sekä irrottamaan rasvaa, myrkkyjä ja likaa hiuksista tehokkaasti mutta hellävaraisesti.

Nanoil Algae Micellar Shampoo: millaisille hiuksille se on tehty?

Nanoilin shampoo sopii täydellisesti kaikentyyppisille hiuksille paksuudesta, rakenteesta ja väristä riippumatta. Kuivat, elottomat ja heikot hiukset hyötyvät kosteutuksesta eniten. Shampoo hoitaa myös päänahkaa: se ehkäisee kuivuutta ja puhdistaa päänahan huolellisesti irrottaen hiuksia vaurioittavia ja kuivaavia aineksia. Mikäli hiukset kuivuvat nopeasti ja tuntuvat kurittomilta, takkuisilta, ohuilta ja elottomilta, hanki Nanoil Algae Micellar Shampoo

Nanoil Algae Micellar Shampoo: koostumus

Misellit: nämä uskomattomat kasvojenhoidossa käytetyt ainesosat ravitsevat myös hiuksia! Misellimolekyylit puhdistavat hiukset ja päänahan tehokkaasti jättäen hiukset täydellisen puhtaiksi ja vapaiksi rasvasta sekä myrkyistä. Lisäksi misellit tasapainottavat päänahan pH-tasoa.

Nori-merileväuute: yksi arvokkaimmista hiuksia ja päänahkaa intensiivisesti ravitsevista sekä UV-säteilyltä ja oksidatiiviselta stressiltä suojaavista ainesosista. Merilevä vahvistaa ja silottaa hiuksia tehokkaasti.

Tarakumi: luonnollinen hiusten pinnalla vaikuttava aine, joka tekee hiuksista kauniimmat, kiiltävät sekä suojatummat. Samalla aine ehkäisee veden haihtumista ja ylläpitää optimaalista kosteutusta.

Risiiniöljy: ikoninen ja päihittämätön öljy terveempien hiusten puolesta. Suojaa voimakkaasti, kosteuttaa ja toimii luonnollisena antiseptisenä aineena. Sopii myös herkälle päänahalle.

Nanoil Algae Micellar Shampoo: Vaikutukset

  • Puhdistaa hiukset ja päänahan syvästi.
  • Palauttaa päänahan luonnollisen pH-tasapainon.
  • Kosteuttaa hiuksia ja päänahkaa tehokkaasti.
  • Sisältää hiuksia ravitsevia ja harjausta helpottavia hivenaineita.
  • Suojaa UVA- ja UVB-säteilyltä, myrkyiltä ja saasteilta.
  • Lisää upeaa kiiltoa.

Nanoil paras misellishampoo merileväuutteella

Mistä Nanoil Algae Micellar Shampoota voi ostaa?

Nanoilin merileväshampoota voi ostaa monista kauneusverkkokaupoista sekä viralliselta verkkosivulta [www.nanoil.fi]. Sivustolta löytyy paljon tietoa parhaasta hiustenhoitorutiinista, siellä voi testata hiusten huokoisuustyypin ja tutustua muihin loistaviin kauneustuotteisiin. Kaunista hiuksiasi Nanoililla ja hemmottele itseäsi räätälöidyillä kauneusratkaisuilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *