Sensaatiomaiset klusteriripset – DIY Eyelash Extensions Nanolashilta

ripsienpidennykset

Monet meistä innostuvat uusien kauneustuotteiden lanseerauksista. Uskomme, että oikeanlaisella kosmetiikalla voimme muuttaa ulkonäköämme. Nanolashin klusteriripset – DIY Lash Extensionsit ovat yksi viime vuosien parhaista kauneusinnovaatioista. Mitä niistä kannattaa tietää ja millaiset ripsienpidennykset voit luoda näillä klusteriripsillä?

DIY Lash Extensions – mitä ne tarkalleen ottaen ovat?

DIY Lash Extensions -ripsien pidennykset ovat ainutlaatuinen uutuus kauneusmarkkinoilla. Nämä klusteriripset on suunniteltu nimenomaan kotikäyttöön. Käyttäjät yllättyvät taatusti siitä, että nämä käyttövalmiit klusteriripset ansaitsevat kaiken hypetyksen, jonka ne ovat saaneet osakseen.

Nämä kevyet ja ylelliset tekoripset voivat muuttaa aamurutiinisi täysin, sillä näiden ripsienpidennysten kiinnittäminen ripsirajaan vie vain 10 minuuttia, ja mikä parasta, aiempaa kokemusta ripsien pidennysten käyttämisestä ei tarvita.

Valmistaja on varmistanut, että DIY Eyelash Extensions -tekoripsien kiinnittäminen on mahdollisimman yksinkertaista ja näppärää. Sinun tarvitsee vain levittää bonderia kauttaaltaan ripsiin ja odottaa, että se muuttuu tahmeaksi. Kiinnitä sitten vain valitsemasi ripsienpidennykset luonnollisten ripsien alle, noin 1 mm päähän ripsien vesirajasta. Ripsienpidennykset kiinnitetään luonnollisiin ripsiin applikaattorityökalun avulla ja sen jälkeen tahmea kerros poistetaan Nanolashin sealerilla.

Yksinkertaisella ja nopealla tavalla voit kiinnittää ripsienpidennykset kotona. Kaiken lisäksi itse kinnityksen on tarkoitus kestää vähintään 5 päivää. On siis turvallista sanoa, että klusteriripset – DIY Lash Extensionsit – ovat vastaus jokaisen modernin naisen tarpeisiin.

ripsienpidennykset
ripsienpidennykset
ripsienpidennykset

DIY Lash Extensions – millaisen ilmeen klusteriripsillä voi luoda?

DIY Eyelash Extensions antavat sinulle rajattomat mahdollisuudet tekoripsien käytössä. Yksi kotelo sisältää 36 klusteriripsiä. Keskimäärin yhdellä kerralla käytetään 4-5 ripsiä. Näin ollen yksi rasia riittää jopa 4 käyttökertaan.

Vielä tärkeämpää on, että voit valita 8 tyylin väliltä, ja rasia sisältää tekoripsiä kolmessa pituudessa: 10, 12 ja 14 mm.

Nanolash on myös tuonut markkinoille täydellisen sarjan DIY lash extensions -ripsienpidennysten loihtimiseen kotona. Pakkaus sisältää:

  • 5 ml Nanolash bonder
  • 5 ml Nanolash remover
  • 5 ml Nanolash sealer
  • ruostumattomasta teräksestä valmistettu ripsienpidennystyökalu

Sekä valmiit klusteriripset että muut tarvikkeet kestävät käytössä pitkään.

ripsienpidennykset

DIY Lash Extensions ja Russian Volume -ripset

Nanolashin klusteriripset sopivat Russian Volume -ripsityylin loihtimiseen. Käytä siihen vain 12mm ja 14mm pituisia tekoripsiä. Lyhimmät ripset tulee sijoittaa silmän sisänurkkaan, kun taas pisimmät ripset tulee sijoittaa silmäluomen keskelle ja päähän. Tämä ripsityyli on varmasti vastustamaton kenelle tahansa!

DIY Eyelash Extensions ja herkkä ja luonnollinen ilme

Nanolashin ylellisillä klusteriripset ovat loistavat myös ilmeeseen, joka sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Käytä tällaisen ilmeen saavuttamiseen vain 10 tai mahdollisesti 12 mm ripsiä. Tämä ripsien muotoilumenetelmä sopii täydellisesti arkikäyttöön, töihin tai kouluun sekä rentoihin vapaa-ajan tapaamisiin.

Nanolashin kotikäyttöiset tekoripset – yhteenveto

DIY Lash Extensions ovat tuote, josta jokainen nainen voi olla innoissaan. Nämä ovat ensimmäiset käyttövalmiit ripsienpidennykset, jotka kiinnittää vain 10 minuutissa erittäin yksinkertaisen kiinnityksen vuoksi. Mikä parasta, nämä tekoripset voivat kestää jopa 5 päivää.

Nämä kotikäyttöiset klusteriripset auttavat sinua luomaan tuuheita ripsityylejä, kuten Russian Volume, mutta ne sopivat myös herkkään arkilookiin.

Nanolashin ylelliset klusteriripset ovat pehmeät ja tyylikkäät, ja ne sulautuvat täydellisesti luonnollisiin ripsiin. Niiden käyttäminen on todellinen nautinto.