Guerlain: Super Aqua Creme

super-aqua-creme.jpgKaikkihan me tiedämme, että ihomme uusiutuu ja lepää öisin kuten muukin kehomme. Siksipä meidän tulisikin antaa ihollemme kaikki sen tarvitsevat ravitsevat ainesosat. Se on helppo toteuttaa oikeanlaisille kosmetiikka tuotteilla. Yksi tuote ryppyjä vastaan on Super Aqua Creme Guerlainilta.

Guerlainin Super Aqua Creme on suunniteltu varttuneelle iholle ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja kuivumista vastaan. Sitä tuli käyttää joka ilta meikinpoiston jälkeen kuivalle iholle. Pieni määrä kasvojen keskelle, josta voit levittää sen ympäri kasvoja. Voide tulee levittää sormenpäillä pyörivin liikkein. Voit samalla hieroa lisätäksesi verenkiertoa parantaaksesi sen kuntoa.

Kuinka Guerlainin Super Aqua Creme toimii?

Tuotteen suurin salaisuus on ihon syvempien kerrosten kosteuttaminen. Tällä on suuri vaikutus ihon ja sen solujen uusiutumiseen. Mikäli takaamme sille hyvän kosteustasapainon, vähennämme ryppyjä, värimuutoksia ja ulkonäköhaittoja. Monet ihmiset joilla on syviä uurteita, vaikeita pigmenttihäiriöitä ja maksaläiskiä voivat myös kokeilla Super Aqua Cremeä. Kuitenkin täytyy muistaa, että heidän tapauksessaan lopputulokset eivät ole nähtävissä välittömästi. Aluksi on havaittavissa kiinteytymistä, ihon pehmeytymistä ja kosteutumista, jonka jälkeen rypyt alkavat vähentyä ja ihon uloin kerros alkaa uusiutua.

Guerlainin Super Aqua Cremen tuoksu on herkkä ruusun, jasmiinin ja tuoksuilangia kukkien yhdistelmä. Tuote sisältää muutamia ns. Ihohuokosia tukkivia aineita, jotka aiheuttavat mustapäitä, ja vähän ksantaanikumia ja alkoholia. Nämä ainesosat saattavat ärsyttää herkkää ihoa; lisäksi voi olla haitaksi allergisille tai ihosairaille ihmisille. Onneksi Super Aqua Creme sisältää myös luonnollisia, rauhoittavia ja kosteuttavia ainesosia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *