Sisleya Essential Skin Care Sisleyltä

sisiley.jpgSisleya Essential Skin Care emulsio Sisleyltä on kehitetty varttunutta ihoa varten, jossa on ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Tämä tuote kosteuttaa, ravitsee ja uudistaa ihoa. Se korostaa ihoa, vähentää värivirheitä sekä pigmenttihäiriöitä ja haalistaa tummia silmänalusia. Kuukauden käytön jälkeen rypyt silottuvat, kasvojen iho on kohottunut ja kiinteytynyt, sekä kollageeni vahvistunut. Tämän lisäksi Sisleya Essential Skin Care emulsiota voidaan käyttää meikinpoistamiseen tai meikinpohjustusaineena ravitsevien ainesosiensa vuoksi.

Kuinka käyttää tätä Sisleyn tuotetta?

Emulsiota tulisi käyttää aamuin sekä illoin kasvojen ja kaulan iholle (ennen käyttöä, poista kasvoilta meikit ja käytä kasvovettä). Levitä tuotetta sormenpäillä ja hiero kunnes se on imeytynyt. Voit käyttää myös vanulappuja.

Sisleya Essential Skin Care emulsio Sisleyltä on valkoisessa 150ml/5.1 Oz. pumppupullossa. Tuotteen koostumus on osittain nestemäinen, mutta kuitenkin enemmän voidemainen. Tuote sopii hyvin kasvoille, imeytyy nopeasti eikä jätä viiruja. Sisleya Essential Skin Care ei tuki ihohuokosia, joka tarkoittaa, että se ei myöskään aiheuta mustapäitä ja sitä voi käyttää myös herkkäihoiset henkilöt.

Mitä Sisleya Essential Skin Care sisältää?

Monien muiden ainesosien lisäksi tuote sisältää neidonhiuspuuta ja pajua joilla on antioksidanttinen sekä piristävä vaikutus. Loput ainesosista (kuten rohtosalkoruusu ja ruskea merilevä uute, kasviuutteet) tukevat solujen uusiutumista, kosteuttavat sekä suojaavat ihoa ulkoiselta maailmalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *