[TOP 5] Suositelluimmat kasvoseerumit C-vitamiinilla

Väsyneen näköiset ja värittömät kasvot? Roikkuva ja eloton iho? Tuntuuko siltä, että iho tarvitsee ylimääräistä apua, esimerkiksi annoksen ravitsevaa C-vitamiinia? Tämä tärkeä ravintoaine on yksi suositelluimmista vitamiineista ihonhoidossa. Vitamiini hoitaa monia iho-ongelmia ja elvyttää, vaalentaa sekä tasoittaa ihoa. Hyvän C-vitamiinia sisältävän kasvoseerumin valinta on nopein tapa saada hehkuva iho ilman ryppyjä tai muita kauneusvirheitä. Jatkakaa lukemista ja ottakaa selvää, miksi C-vitamiinin pitäisi olla tärkeä osa päivittäistä ihonhoitoa.

C-vitamiini – enemmän kuin pigmenttiläiskien poistaja!

Vaikka C-vitamiini yhdistetään usein flunssaan ja tulehduksiin, se tarjoaa myös muita hyötyjä. Levitettynä iholle C-vitamiini tekee ihosta sileämmän, vähentää punoitusta ja poistaa erilaisia väriläiskiä (esim. hyperpigmentaatio, ikäläiskät ja aurinkoläiskät). Tieteellisten tutkimusten mukaan C-vitamiini on niin voimakas, että se parantaa tehokkaasti erilaisia ihovaivoja ja hoitaa samalla kasvoja.

Kasvoseerumissa C-vitamiini:

 • VÄHENTÄÄ RYPPYJÄ
 • VAALENTAA IHOA
 • TASOITTAA IHONSÄVYÄ
 • TAISTELEE AKNEA JA AKNEARPIA VASTAAN
 • SUOJAA UV-SÄTEILYLTÄ JA HEV-VALOLTA
 • VÄHENTÄÄ PUNOITUSTA JA PIGMENTTILÄISKIÄ
 • RAUHOITTAA IHOA JA TUKEE SEN PARANTUMISTA

C-vitamiini ja sen synteettiset johdannaiset

C-vitamiinin aito muoto on nimeltään askorbiinihappo. Nuorentavien ja elvyttävien vaikutusten lisäksi happo on hyvin epästabiili ja hajoaa usein ennen kuin se saavuttaa syvimmät ihokerrokset. Luodakseen stabiilimpia versioita, kosmetiikkalaboratoriot tekevät synteettisiä askorbiinihappoja – jotta voisimme nauttia kaikista C-vitamiinin hyödyistä ihonhoidossa. Kyvyllään tunkeutua syvälle ihoon, 3-0-ethyl ascorbic acid on tällä hetkellä stabiilein, hienoin ja puhtain C-vitamiinimuoto. Yhdessä muiden ainesosien kanssa haposta saa uskomattomia ja erittäin tehokkaita ihonhoitotuotteita.

Tehokas C-vitamiinikasvoseerumi sisältää C-vitamiinin stabiilia muotoa ja muita laadukkaita ainesosia. Tuotteen ei myöskään tulisi sisältää parabeeneja, kuivaavia alkoholeja, polyetyleeniglykoleja tai muita synteettisiä ainesosia, joita emme halua kasvojemme herkälle iholle. Jatkakaa lukemista ja saatte tietää, mikä kasvoseerumi C-vitamiinilla on kaikkein paras.

1. Nanoil, Vit. C Face Serum | 50 ml | kasvoseerumi C-vitamiinilla

ikä: kaksi-, kolme-, neljä-, viisi- ja kuusikymppiset

paras kasvoseerumi Nanoil

sisältää:

 • hienointa stabiilia C-vitamiinia (eli 3-0-ethyl ascorbic acid) – nuorentaa, vaalentaa, vähentää väsymyksen merkkejä, kosteuttaa, tarjoaa iholle ravintoaineita sekä nuorekkaan ulkonäön ilman väriläiskiä tai kauneusvirheitä
 • punarnava -juuriuute – hyvin tehokas antioksidantti täynnä arvokkaita flavonoideja ja kasvisteroleja; taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja paikkaa ihon mikrovaurioita

Nanoil Vitamin C -kasvoseerumi on arvostelujen mukaan luokkansa paras ja suositelluin ihonhoitotuote. Käyttäjät ovat tyytyväisiä vaikutusten nopeuteen ja ihon välittömään kaunistumiseen. Ajan myötä Nanoil Vit. C -kasvoseerumi antaa tasaisen ihonsävyn, vaaleamman ihon ja täydellisen pigmenttiläiskien poiston. Vaikutukset eivät olisi mahdollisia ilman 3-0-ethyl ascorbic acid -ainesosaa, joka on siis C-vitamiinin tehokkain muoto tällä hetkellä. Seerumi pystyy tunkeutumaan syvälle ihoon nuorentamaan ihoa, ehkäisemään ryppyjä ja tekemään ihosta kimmoisamman. Harvinaisen punarnava -juuriuutteen ansiosta C-vitamiiniseerumi pystyy myös toimimaan vahvana antioksidanttina. Tuote sopii täydellisesti kaikille ihotyypeille, etenkin jatkuvasti saasteille ja epäsuotuisille sääolosuhteille altistuvalle iholle.

tuotteen verkkosivu: www.nanoil.fi

2. Lumene, Nordic C Glow Boost Essence | 30 ml | kasvoseerumi C-vitamiinilla

ikä: kaksi-, kolme-, neljä-, viisi- ja kuusikymppiset

sisältää:

 • C-vitamiini (ascorbyl glucoside) – suhteellisen stabiili synteettinen C-vitamiinimuoto
 • lakkauute – vahva antioksidantti, joka suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä ja ehkäisee ihovaurioita
 • hyaluronihappo – kosteuttaa, kerää ja sitoo vesimolekyylejä, tekee ihosta vastustuskykyisemmän, suojaa ihoa kosteuden menetykseltä

Tämä C-vitamiinikasvoseerumi sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Korkeasta hinnastaan huolimatta tällä ihonhoitotuotteella on runsaasti käyttäjiä, jotka pitävät tuotteen tuomasta hehkusta ja vaalentavista ominaisuuksista. Kevyt koostumus imeytyy ihoon helposti ja tarjoaa kestävän raikkauden ja ravittujen kasvojen tunteen.

3. Timeless Skin Care, 20% Vitamin C + E Ferulic Acid Serum | 30 ml | kasvoseerumi C-vitamiinilla

ikä: kaksi-, kolme-, neljä-, viisi- ja kuusikymppiset

sisältää:

 • C-vitamiini – ihoa nuorentava, vaalentava ja väsymystä vähentävä antioksidantti
 • ferulahappo – tärkeä ainesosa kudosten uusiutumisen kannalta, entsymaattinen
 • E-vitamiini – vahva antioksidantti anti-age vaikutuksilla
 • pantenoli – lievittää ja rauhoittaa ihon ärsytyksiä

Anti-age-vitamiinia (E) sisältävä Timeless Skin Caren C-vitamiinikasvoseerumi on yksi parhaista antioksidanteista iholle. Tuote poistaa aurinkoläiskiä ja muita värivirheitä (esim. aknejälkiä) todella hyvin. Ferulahappo osallistuu aktiivisesti ihon omiin parantumisprosesseihin ja – muiden mainittujen ainesosien tavalla – se on myös vahva antioksidantti. Tämän ihonhoitotuotteen koostumus on kevyt ja ei-rasvainen, ja se sopii kaikille ihotyypeille. Tuote ei tuki ihohuokosia. Toimii hyvin meikkiprimerina.

4. Sesderma, C-Vit, Liposomal Serum | 30 ml | kasvoseerumi C-vitamiinilla

ikä: kolme-, neljä- ja viisikymppiset

sisältää:

 • C-vitamiinia (3-0-ethyl ascorbic acid) – nuorentaa, vaalentaa, vähentää väsymyksen merkkejä, parantaa vastustuskykyä

Tämä on aika raskas mutta parasta C-vitamiinia sisältävä kasvoseerumi. C-vitamiinin lisäksi sisältöluettelosta löytyy myös polyetyleeniglykoleja, alkoholeja ja synteettisiä hajusteita, jotka saattavat vaikuttaa negatiivisesti 3-0-ethyl ascorbic acid -happoon. Koska seerumi sisältää niin paljon erilaisia ainesosia, on suositeltavaa tehdä allergiatesti ennen tuotteen käyttöönottoa. Sesderman C-vitamiinikasvoseerumia suositellaan pääasiassa rasvaiselle iholle, koska se auttaa ihon rauhasia toimimaan kunnolla – eli se hoitaa muun muassa taliköhnää. Ikääntyvä iho voi myös hyötyä seerumin käytöstä, sillä tuote kiinteyttää ihoa hieman. Säännöllisesti käytettynä tämä C-vitamiinia sisältävä kasvoseerumi kaunistaa ihoa ja tekee ihosta vastustuskykyisemmän. Sopii myös käytettäväksi ennen meikkaamista.

5. The Ordinary, Ascorbyl Glucoside Solution 12% | 30 ml | kasvoseerumi C-vitamiinilla

ikä: kolme-, neljä- ja viisikymppiset

sisältää:

 • C-vitamiinia (ascorbyl glucoside) – suhteellisen stabiili synteettinen C-vitamiinijohdannainen; kaunistaa ja vaalentaa ihoa

The Ordinaryn kasvoseerumi 12% C-vitamiinilla tunnetaan tehokkaana ihoa kaunistavana tuotteena, joka hidastaa ryppyjen esiintymistä ja vaalentaa hyperpigmentaatiota. Säännöllisesti käytettynä C-vitamiinikasvoseerumi vaalentaa ihoa muutaman asteen ja ehkäisee pinnallisten verisuonien katkeamista. Lisäksi tämä ihonhoitotuote vähentää punoitusta ja auttaa ihoa pysymään terveen näköisenä. Kevyenä kasvoseerumina tuote imeytyy nopeasti ja sitä voi käyttää ennen meikkaamista.