Kuinka käyttää Cheek Pop Clinique poskipunaa?

cheek-pop-clinique.jpgCheek Pop Cliniquen tuotteessa on pieni läpinäkyvä laatikko. Valitettavasti, valmistaja ei ole laittanut pakkaukseen peiliä tai siveltimiä, joten meikkaaminen kodin ulkopuolella saattaa olla haastavaa, etenkin heille, jotka ovat vasta löytäneet tiensä meikkien maailmaan. Mutta, palataanpa takaisin Cliniquen poskipunaan. Tuotteen pintaan on muotoiltu kukkanen. Se muistuttaa meitä luonnosta ja raikkaudesta, eli siitä, mihin Cheek Pop poskipuna on tarkoitettu.

Cliniquen poskipunassa, tärkeintä on värivaihtoehdot. Cheek Popia on mahdollista saada pinkin, beigen, violetin ja punaisen sävyissä. Kaikki näistä sopivat jokaiselle ihotyypille. Cheek Pop Cliniquessa on seuraavat sävyt: Peach, Melon, Nude, Pink, Rosy, Heather, Plum, Fig, Berry, Pansy, Ginger, Cola.

Poskipunan laittaminen, mukaan lukien Cheek Pop Cliniquen tuottet, ei ole helppoa. Ensinnäkin sinun tulee valita oikea sävy, joka sopii parhaiten kasvoillesi ja lopuille tuotteille, joita olet kasvoillesi laittanut (luomiväri, huulipuna). Tämän jälkeen sinun tarvitsee tarkastaa kasvojen muoto tutkimalla poskiluita. Muistutuksena, nämä ovat viisi normaalia kasvonmuotoa: pitkä, ovaali, sydän, pyöreä ja kulmikas.Yleisesti, poskipunaa tulisi laittaa niin, että se joko optisesti leventää kasvoja tai kaventaa kasvoja, jotta saat muokattua kasvojen ovaalin kohdalleen; meikkiartisien sanojen mukaan, täydelliseksi. Riippuen poskiluiden muodosta ja otsan korkeudesta, sinun tulisi laittaa punaa juuri poskiluiden alle tai päälle. Laittaessasi poskipunaa, suuri merkitys on alueen pituudella ja leveydellä, johon aiot poskipunaa laittaa. Muista, että vähempi poskipuna saa sinut näyttämään nuorekkaammalta.

Ja miten Cheek Pop Clinique poskipunaa tulisi laittaa? Leveällä ja pehmeällä siveltimellä, laita pieni määrä tuotetta poskiluille; pyyhkäise ensin ylimääräinen poskipuna pois siveltimestä. Hitaasti liikuta sivellintä leuan suunnan mukaisesti – tuotteen tulisi häivyttyä pohjameikkiisi. Saadaksesi intensiivisemmän sävyn, laita poskipunaa toinen kerros.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *