Top 6 parasta ripsien laminointisettiä – tutustu täydellisten ripsien salaisuuteen

Nykyaikaisessa kauneusmaailmassa kauniisti taivutetut ja korostetut ripset ovat täydellisen meikin välttämätön osa. Ripsien laminoinnin ansiosta kuka tahansa nainen voi saada aikaan paksut, pitkät ja kauniisti taivutetut ripset vain muutamassa minuutissa. Ripsien kohotus ja laminointi voidaan tehdä myös kotona. Oikean laminointisetin valitseminen voi kuitenkin olla haastavaa, sillä markkinoilla on laaja valikoima erilaisia tuotteita. Siksi olemme laatineet listauksen kuudesta parhaasta ripsien laminointisetistä, joiden avulla voit saavuttaa ammattimaisia tuloksia kotisi rauhassa.

Mitä ripsien laminoinnilla tarkoitetaan?

Laminoinnin avulla voit korostaa ripsiesi luonnollista kauneutta kohottamalla niitä ja tekemällä niistä paksummat ja pidemmät erityisten tuotteiden avulla. Prosessi muistuttaa ikään kuin permanenttia, mutta toisin kuin perinteinen permanentti, laminointi ei vaikuta ripsien rakenteeseen, joten menetelmä on hellävaraisempi ja turvallisempi. Lopputuloksena on kauniisti kohotetut, pidemmät ja paksummat ripset. Vaikutukset kestävät jopa 8 viikkoa.

Millaisia tuloksia ripsien laminoinnilla voidaan saavuttaa?

Ripsien kohotus ja laminointi voi tehdä ihmeitä katseellesi. Seuraavassa on mainittu joitakin vaikutuksia, joita voit odottaa saavasi ripsien kohotuksen ja laminoinnin avulla:

  • Kohotetut ripset – saavat silmät näyttämään avoimemmilta ja ilmeikkäämmiltä. Ripset näyttävät pidemmiltä ja selkeämmiltä,
  • Paksummat ja pidemmät ripset – ripsien kohotus- ja laminointihoidon aikana käytettävien erikoistuotteiden ansiosta ripset saavat lisää volyymia ja niistä tulee selkeämmät. Lisäksi hoito voi saada ripset näyttämään pidemmiltä, mikä lisää viehättävyyttä yleisilmeeseen,
  • Luonnollinen lopputulos – ripsien laminointi antaa luonnollisten ja terveiden ripsien vaikutelman,
  • Vedenkestävä – ripset pysyvät kauniisti koholla ja korostettuina myös sen jälkeen, kun ne ovat kosketuksissa veden tai kauneudenhoitotuotteiden kanssa,
  • Kestävä vaikutus – ripsien laminoinnin vaikutus kestää useita viikkoja.

Ripsien DIY-laminointi?

DIY-ripsien laminointi kotona on mahdollista, kunhan sinulla on oikea tuote. On kuitenkin tärkeää lukea ohjeet huolellisesti ja noudattaa valmistajan suosituksia ennen hoidon suorittamista, jotta saat aikaan varmasti parhaat tulokset. Monet markkinoilla olevista ripsien laminointiseteistä on suunniteltu sekä koti- että ammattikäyttöön. Ne sisältävät kaikki tarvittavat tuotteet ja vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla saavutat halutut tulokset.

Ripsien DIY-laminointi kotona – 6 parhaan tuotteen arvostelu

Mikä on paras setti ripsien laminointiin kotona? Mitkä tuotteet ovat kokeilemisen arvoisia? Jokaiselle naiselle, joka etsii hyvää ripsien laminointisettiä, arvostelumme voi tarjota mielenkiintoisia ehdotuksia. Tämä on yhteenveto tuotteista, jotka erottuvat markkinoilla erinomaisilla koostumuksillaan, saavutetuilla tuloksillaan ja positiivisilla arvosteluillaan.

1. Ripsien laminointisetti Nanolash Lash Lift Kit

Ammattimainen kotona käytettävä ripsien laminointisetti, jota jokainen nainen aivan varmasti arvostaa.
Nanolashin laminointisetti on loistava valinta – aiemmasta kokemuksestasi riippumatta. Kyseessä on ripsien laminointituotteisiin erikoistuneen tuotemerkin setti. Nanolashin laminointisetti antaa kestävän ja näkyvän vaikutelman taivutetuista ja korostetuista ripsistä. Lisäksi se myös ravitsee ja kosteuttaa niitä.

Merkin tuotteilla tehdyn ripsien laminoinnin jälkeen upean katseen vaikutus kestää jopa 8 viikkoa! Mitä Nanolashin pakkaus sitten sisältää? Ammattikäyttöön tarkoitetut tuotteet ovat sen koko perusta. Nanolash Lash Lift Kit sisältää kaiken, mitä tarvitset kymmeneen ripsien laminoinnin suorittamiseen kotona. Saat 10 annospussia aktivaattoria, 10 annospussia neutraloivaa ainetta ja 10 annospussia keratiinihoitoainetta. Nämä tuotteet ovat täynnä ravitsevia ainesosia, jotka hoitavat ripsiä kokonaisvaltaisesti. Lisäksi pakkaus sisältää erikoisliiman, 3 paria eri kokoisia silikonimuotteja sekä 3 ripsiharjaa.

Nanolashin paketti on lisäksi myös erittäin helppokäyttöinen. Pakkauksen mukana toimitetaan yksityiskohtaiset ohjeet, joissa kerrotaan, miten laminointi tehdään vaihe vaiheelta. Lisäksi Nanolash tarjoaa videoita, jotka ovat saatavilla verkossa, joten hoidon suorittaminen kotona ei pitäisi aiheuttaa ongelmia. Tämä on yksi markkinoiden parhaista tuotteista.

✅ Sisältää kaikki tarvittavat tuotteet.
✅ Korkealaatuiset koostumukset.
✅ Helppo käyttää.
✅ Mahdollistaa 10 täydellistä ripsien laminointihoitoa.
✅ Vaikutukset kestävät jopa 8 viikkoa.

❌ Tuote saatavilla vain verkossa ja valikoiduissa kaupoissa.

Nanolashin laminointisetin voi tilata verkosta tuotemerkin virallisilta verkkosivuilta osoitteesta nanolash.fi sekä muilta markkina-alustoilla, kuten tunnetuissa kosmetiikkamyymälöistä, kauneushoitoloista ja paikallisilta tuotemerkin jakelijoilta.

Nanolash.fi

Osta nyt

Cdon

Osta nyt

2. Ripsien laminointisetti Elleebana Lash Lift Kit 

Kattava ja ammattimainen ripsien laminointisetti. Elleebana Lash Lift on tuote, joka erottuu edukseen lukuisilla käyttömahdollisuuksillaan. Sen avulla voit suorittaa jopa 15-60 hoitoa. Näin se kestää käytössä useita kuukausia. Ennen kuin päätät ostaa sen, on kuitenkin tärkeää muistaa, että mahdollisten käyttökertojen määrä kotona on lähempänä 15:tä. Tämä kaikki johtuu siitä, miten setti on suunniteltu.

Kun suoritat ripsien laminoinnin kotona, sinun on avattava yksi 15:stä annospussista. Kukin niistä riittää 4 käyttökertaan, jotka on kuitenkin suoritettava lyhyessä ajassa. Siksi ammattikosmetologit, jotka hoitavat päivän aikana monia asiakkaita, hyötyvät parhaiten tämän setin kaikista mahdollisuuksista.

Tämän tuotteen avulla voit suorittaa täydellisen ripsien kohotuksen ja laminoinnin vain 20 minuutissa. Entäpä tulos? Kohotetut ripset, jotka näyttävät paljon terveemmiltä ja joiden ansiosta voit luopua ripsientaivuttimesta. Tämän setin suurin haittapuoli on sen hinta, joka on paljon korkeampi kuin kilpailijoiden tuotteilla.

✅ Vaikutukset kestävät useita viikkoja
✅ Setti sisältää kaikki tarvittavat tuotteet.
✅ Melko helppo käyttää.
✅ Korkealaatuiset tuotteet.

❌ Erittäin korkea hinta.
❌ Kotikäytössä on vaikea käyttää kaikkia tuotteita.

Elleebana Lash Lift -settiä voi tilata verkossa merkin verkkosivuilta ja muilta markkina-alustoilta.

3. Ripsien laminointisetti Thuya

Tämä setti ei ole tarkoitettu vain ripsien kohotukseen. Thuyan setti on itseasiassa 2-in-1-tuote, sillä sen avulla voit myös laminoida kulmakarvat. Sen avulla voit siis korostaa luonnollisia ripsiäsi ja muotoilla samalla kurittomat kulmakarvat. Kaikki kiitos tioliglykolihappoa sisältävän permanenttigeelin oikeanlaisen koostumuksen ansiosta.

Geelin lisäksi paketin mukana tulee neutralointiaine ja liima. Valmistaja on sisällyttänyt pakkaukseen myös yhden parin silikonimuotteja ja puisen applikaattoritikun. Setti kestää todella pitkään, sillä jokainen sen sisältämä tuote tulee 15 millilitran pullossa. Siksi sen avulla voit tehdä useita hoitoja.

Huonona puolena on toisaalta silikonimuottien puuttuminen S- ja L-kokoisina. Jos tarvetta ilmenee, sinun on ostettava ne erikseen, mikä valitettavasti aiheuttaa ei kovin toivottavia lisäkustannuksia.

✅ Mahdollisuus suorittaa useita hoitoja.
✅ Mahdollisuus laminoida ripset ja kulmakarvat yhtä aikaa.

❌ Ei sisällä lainkaan hoitoaineita.
❌ Vain yksi pari muotteja koossa M.

Thuyan laminointisetin voi tilata verkosta valmistajan verkkosivuilta ja markkinapaikkojen alustoilta.

4. Ripsien laminointisetti MIYA Lash Keratin Lash Lift Kit

Kattava, nimenomaan kotikäyttöön tarkoitettu ripsien laminointisetti, joka tarjoaa jopa 6 viikkoa kestävät tulokset. Keratin Lash Lift Kit erottuu huomattavan suuresta määrästä mukana tulevia lisätarvikkeita. Tämä johtuu siitä, että kaikkien tarvittavien tuotteiden lisäksi valmistaja on huolehtinut, että mukana on harjat eri versioina, kohotustikku sekä silmälaput ja silikonimuotit.

Miyan kotona käytettävä ripsien kohotuspakkaus on täydellinen tuote, joka on myös aloittelijoille helppokäyttöinen. Samalla se tarjoaa pitkäkestoisia tuloksia. Sen avulla suoritetun ripsien laminoinnin ansiosta voit nauttia ravituista ja kohotetuista ripsistä useiden viikkojen ajan. Tuotteet sisältävät runsaasti keratiinia ja muita arvokkaita ainesosia, mikä on merkittävä lisäetu.

✅ Kaikki tarvittavat tuotteet sisältyvät pakkaukseen.
✅ Vaikutukset kestävät 6 viikkoa.

❌ Tuotteet tulevat pulloissa, mikä tarkoittaa, että ne voivat menettää ominaisuuksiaan.

MIYA Lash Keratin Lash Liftin voi tilata verkossa valmistajan verkkosivuilta ja markkina-alustoilta.

5. Ripsien laminointisetti Fleeky Lashlift Kit

Kotikäyttöön tarkoitettu ripsien laminointipakkaus, joka on luotu vain vegaanisista ja eläinkokeettomista tuotteista. Lisäksi se on täydellinen tuote, joka tarjoaa kaikki tarvittavat tuotteet ripsien kohotukseen ja laminointiin, mukaan lukien silikonimuotit. Tarkemmin sanottuna kaksi paria niitä – toinen S-kokoa ja toinen M-kokoa. Pakkauksessa on myös kohotus- ja laminointituotteita, liimaa, kaksi spoolieta, neljä tuotteen levitystikkua ja kaksi kampaa.

Huonona puolena voidaan pitää sitä, että tämän setin sisältö riittää vain 2-4 käyttökertaan. Tästä syystä se ei ole hyvä vaihtoehto pitkäksi aikaa, ja sitä on ostettava nopeasti uudelleen. Naisille, jotka välittävät useammista tuotteista, valmistaja on valmistanut myös laajennetun version, joka takaa 5-10 hoitoa.

✅ Sarjaan sisältyvät kaikki välttämättömät tuotteet.
✅ Vaikutukset kestävät useita viikkoja.

❌ Riittää hyvin rajalliseen määrään hoitoja.
❌ Muotteja saatavilla vain 2 koossa – S ja M.

Fleekyn laminointisetin voi tilata verkossa valmistajan verkkosivuilta ja markkina-alustoilta.

6. Ripsien laminointisetti Zola

Innovatiivinen lähestymistapa ripsien kohotukseen ja laminointiin. Brow & Lash Reconstruction System -setti on tuote, joka on erilainen kuin muut tähän arvosteluun päässeet tuotteet. Tämä johtuu siitä, että Zola-tuotemerkki päätti ottaa täysin erilaisen lähestymistavan kotona tehtävään ripsien kohotukseen ja laminointiin. Pakkaus ei sisällä mitään lisävarusteita, kuten silikonimuotteja, erikoisapplikaattoreita, harjoja, kampoja tai tikkuja. Sen sijaan se sisältää vain 3 pulloa, joissa on ainutlaatuiset koostumukset.

Kukin niistä vastaa yhtä ripsien kohotuksen ja laminoinnin kolmesta vaiheesta. Ne on merkitty oikeassa järjestyksessä. Vaihe 1 on Protein Strong Lifting. Tämän tuotteen tarkoituksena on valmistella luonnolliset ripset kohotusta ja taivutusta varten. Siksi se sisältää ainesosia, jotka liuottavat keratiinisidoksia ja avaavat ripsien rakenteen.

Toinen vaihe on Protein Fixer – se rakentaa keratiinisidoksia uudelleen ja ravitsee ripsiä edelleen. Kolmas vaihe on Protein Care. Sen avulla voit täydentää luonnollisia ripsiäsi arvokkailla ravitsevilla ainesosilla. Sen koostumus on suunniteltu kosteuttamaan ripsiä mahdollisimman paljon ja varmistamaan niiden terveys.

✅ Mahdollisuus tehdä useita laminointeja.
✅ Vaikutukset kestävät useita viikkoja.

❌ Laminoinnin suorittamiseen ei tarvita ylimääräisiä tarvikkeita.
❌ Ei sisällä silikonimuotteja.
❌ Korkea hinta.

Zolan setin voi tilata verkossa valmistajan verkkosivuilta ja markkina-alustoilta.

Parhaat ripsien laminointisetit – arvostelun yhteenveto

Oikean DIY-laminointisetin valitseminen voi olla ratkaisevaa näyttävien tulosten saavuttamiseksi. Siksi kannattaa panostaa laadukkaisiin tuotteisiin, jotka takaavat paitsi kauniin ulkonäön myös ripsien terveyden ja kunnon. Tutustu kauniiden ja korostettujen ripsien salaisuuksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *