Kuinka valita paras ripsiväri? Lue arvostelumme takuuvarmoista tuotteista

Ei ole helppoa valita parasta ripsiväriä. Uskomme, että jokainen nainen on ainakin kerran joutunut toteamaan, että jopa maailmankuulujen julkkisten mainostamat tuotteet voivat osoittautua täydellisyyden vastakohdaksi. Moni tuntee hukkuvansa kosmetiikkamarkkinoilla tonneittain tarjolla oleviin tuotteisiin, minkä vuoksi listasimme parhaat ripsivärit paremmuusjärjestykseen, jotta voit pysyä erossa niistä, jotka eivät ole aikasi arvoisia.

TOP 5 ripsiväriä, joiden pitäisi löyty meikkilaukustasi

Luettuamme verkkoarvosteluja sekä analysoituamme tiettyjen tuotteiden koostumuksia, tuloksia ja laatua, onnistuimme valitsemaan 5 ripsiväriä, joita mielestämme jokaisen naisen pitäisi kokeilla. Nämä tuotteet tekevät ihmeitä, mutta joissakin niistä on tiettyjä puutteita.

1. Nanolash Mascara

nanolash mascara

Nanolashin kehittämä ripsiväri on yksi markkinoiden parhaista valinnoista, ja löysimme siitä vain positiivisia arvosteluja. Voit valita jommankumman kahdesta versiosta:

Nanolashin ripsiväri on ainutlaatuinen täydellisen muotoisen harjan ansiosta. Silikonista valmistetussa harjaksessa on tarkkaan asetetut harjakset, jotta tuote levittyy vaivattomasti ja yllät myös lyhyimpiin ripsiin.

Poikkeuksellisen pitkäkestoinen koostumus on toinen asia, jota tulisi tässä tuotteessa arvostaa. Nanolashin ripsiväriä käyttävät korostavat, että se on ripsiväri, joka ei jätä jälkeensä paakkuja eikä se hilseile tai tahraa kosteudesta.

2. Lashcode Mascara

lashcode mascara

Tässä on paksuntava ja pidentävä ripsiväri, ja se on verkkoarvosteluissa ylistetty tuote.

Lashcode Mascara sisältää myös hyvin muotoillun silikoniharjan, se ei luo paakkuja, vaan sopii erinomaisesti ripsien erotteluun, jolloin ne eivät liimaudu toisiinsa. Tämä on ehdottomasti yksi sen suurimmista vahvuuksista.

Mitä tulee käyttöaikaan, emme voi valittaa. Koostumus ei varise. Testaajien mukaan Lashcode Mascara pysyy virheettömänä jopa kuumalla säällä.

3. L’Oreal Panoramic Curl Mascara

L’Oreal Panoramic Curl Mascara on toinen suosittu tuote meikkaamiseen. Sitä on laajalti saatavilla, sekä myymälöissä että verkossa.

Se on suunniteltu pidentämään ja antamaan ripsille täyteläisemmän ilmeen, mutta monien testaajien mukaan ilmeen saamiseksi tarvitaan kuitenkin vähintään kaksi kerrosta. Toisaalta on mainittava harja, jolla on tyypillinen muoto ja kapeneva kärki, joka takaa siistin ja vaivattoman ripsivärin levityksen.

Se, mistä naiset eivät pidä, on se, kuinka kauan ripsiväri pysyy paikallaan. He sanovat, että se hilseilee päivän päätteeksi.

4. Clarins Be Long Mascara

Tässä on kiehtova tuote, jonka on tarkoitus antaa ripsiin pituutta, mutta se ei näytä saavan kovinkaan paljon positiivisia arvosteluja. Testaajat valittavat ripsivärin hilseilevän pois vain muutaman tunnin kuluttua levittämisestä, minkä lisäksi et voi välttää sen joutumista silmäluomien iholle.

Hyvistä puolista mainittakoon, että Clarins Be Long Mascarassa on hyvin muotoiltu harja, joka saa lyhyimmätkin ripset kiinni silmänurkista. Ja vain yksi kerros ripsiväriä riittää luomaan pidentävän vaikutuksen.

5. Guerlain Cils D’Enfer Mascara

Tässä on vähemmän tunnettu ripsiväri, joka on kuitenkin jo kerännyt mielipiteitä käyttäjiltä. Guerlain Cils D’Enfer Mascara on varmasti pitkäkestoinen, mutta kuumana päivänä voit joutua kohtaamaan ei-toivottuja tahroja. Testaajat eivät kuitenkaan valittaneet sen koostumuksesta, ainesosista tai kuivumisnopeudesta.

Guerlain Cils D’Enfer Mascaran harja tuntuu olevan sen pahin ongelma. Useimmat naiset huomauttavat, että se on melko tuuhea ja siinä on tiheät, jäykät harjakset, mikä voi aiheuttaa levitysvaikeuksia, jos sinulla on riippuvat silmäluomet.

Yhteenveto

Tärkein syy tuotteiden asettamiseen paremmuusjärjestykseen oli auttaa naisia valitsemaan täydellinen ripsiväri. Silti jokaisen kannattaa itse vielä miettiä ja päättää, mitä ripsiväriltä haluaa, ja testata sitten muutamaa tuotetta.

Nanolashin ripsiväri näyttää olevan kiistaton suosikki ja kuluttajien rakastama ripsiväri. Sitä kannattaakin ainakin testata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *