Gwen Stefani ja Urban Decay – poskipunapaletti

gwen-stefani.jpgKun suunnittelija tai filmitähti päättää sukeltaa kosmetiikka-alalle, voimme varmasti odottaa jotain erityistä sekä erilaista. Näin tapahtui myös tällä kertaa. Erittäin kuuluisa laulaja Gwen Stefani ja Urban Decay brändi loivat yhdessä kosmetiikkalinjaston, UD Gwen Stefaninin. Näiden joukosta löytyy siis Stefani poskipunapaletti.

Gwen Stefani poskipunat ovat suorakulmaisessa paletissa, josta löytyy peili. Tämä on loistava ratkaisu naisille, jotka haluavat korjata meikkiään reissun päällä. Sisällä on 6 eri meikkiä jotka on suunniteltu kasvojen varjostamiseen. Nämä värit ovat: Cherry (light sateen pink), Easy (dark pink with golden pigments), Angel (nude shade with a subtle glow), Lo – Fi (warm matt brown), Hush (light pink with golden pigments) ja OC (pink-peach shade).

Gwen Stefani Blush Palette, Urban Decay pysyy kasvoilla 8 tuntia, se ei tahriinnu ja se sopii loistavasti mille tahansa iholle. Väreissä on voidemainen koostumus, joka tekee käyttämisestä helpompaa ja lopputuloksesta tulee luonnollisempi. Näitä meikkejä tulisi laittaa leveällä ja kulmassa olevalla pehmeällä siveltimellä. Pieni määrä tuotetta riittää luomaan kauniin meikin ja varjostamaan kasvot kauniisti. Sävyjä tulisi laittaa suoraa poskiluille tai niiden alle. Kaikki riippuu siitä millaisen efektin tai kasvojen muodon haluamme saada. Näitä tuotteita voi käyttää myös luomiväreinä.

Gwen Stefanin kädenjälki on nähtävissä sekä sävyissä että tuotteen ulkonäössä. Tämä laulaja rakastaa mustan ja valkoisen yhdistelmää kultaisilla yksityiskohdilla. Tämän voimme nähdä hänen musiikkivideoissaan; sekä myös tässä poskipunapaletissa. Tämän lisäksi sävyt peilaavat suoraa laulajan luonnetta. Tästä syystä UD Gwen Stefanin paletista löytyy sekä punaista, pinkkiä että ruskeaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *