Kasvoöljyhoito L’Oreal NUTRI-GOLD:lla

l-oreal-paris.jpgOil Treatment on L’Oreal Parisin uusin ihonhoito tuote. Face oil Nutri-Goldin odotetaan antavan ravintoa ja elinvoimaa iholle. Kahdeksan eri öljyn ansiosta vain muutama pisara Nutri-Gold öljyä riittää parantamaan ihon uusiutumista ja antamaan iholle ravitun ja nuorekkaan ilmeen.

Uudistava öljy

Uusin kasvoöljy L’Orealilta on ravitseva ihonhoitotuote, joka yhdistää innovatiivisesti luonnolliset ainesosat, jotka ovat vastuussa ihon ravitsemisesta ja kosteutuksesta. Oil Treatment sisältää 8 luonnollista uudistavaa öljyä, joka takaavat iholle elinvoimaa ja terveyttä.

Mitä öljyjä L’Oreal Nutri-Gold sisältää?

  1. Ruusuöljy – pehmeyttää ja kosteuttaa.
  2. Appelsiiniöljy – elvyttää ihoa.
  3. Lavanteliöljy – estää hapettumasta.
  4. Kurjenpolviöljy – rauhoittaa kuivaa ihoa.
  5. Jasmiiniöljy – rauhoittaa ja sävyttää ihoa.
  6. Meiramiöljy – rauhoittava aromaterapia.
  7. Rosmariiniöljy – estää hapettumasta.
  8. Passion hedelmäöljy – kosteuttaa ja suojaa ihoa.

Oil Treatmentin ainesosat on valittu niin, että jokainen pystyy sitä käyttämään. L’Oreal takaa monia käyttövaihtoehtoja. Nutri-Gold on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. Kuinka tämä on mahdollista?

Päivittäinen ihonhoito

L’Oreal Parisin Oil Treatmentiä voi käyttää helposti aamulla tai illalla (tai molempina) joka päivä ravitsemaan ihoa. Voidaan käyttää usealla eritavalla – sormenpäillä taputellen, hieroen ennen päivävoidetta tai aromaterapeuttisena öljynä illalla kasvohierontana.

Erityistilanteisiin

L’Oreal Paris kasvoöljy sopii erityisesti myös erityistilanteisiin. Valmistaja lupaa, että öljyhoito voidaan tehdä sadoilla eri tavoilla ja jokainen meistä löytää omansa. Esimerkiksi, Nutri-Gold öljyä voidaan käyttää yhdessä lempivoiteesi kanssa tukemaan ihon perushoitoa, ravitsemaan kuivaa ihoa, korostamaan meikkivoidettalisäämään ravinteikuutta. Mahdollisuuksia on monia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *