Silmiä siristää. Kuinka näyttää kuvissa aina hyvältä?

sirist-auml-auml.jpgVarmasti useasti ihmettelet kuinka tähdet tekevät sen? Jokaisessa kuvassa he näyttävät upeilta, kauniilta, säteileviltä ja nuorilta. Aina sanotaan, kaikki on kiinni hyvistä kosmetiikkatuotteista ja moitteettomasta meikistä, jonka on tehnyt meikkitaiteilija sekä valaistuksesta. Mutta näin ei täysin ole! Äskettäin tuli julkisuuteen pieni salaisuus tähtien kauneudesta, sitä kutsutaan siristykseksi. Mikä se on? Miten se toimii?

Näin siristät

Peter Hurle, valokuvaaja New Yorkista on paljastanut tähtien kauneuden. Täydentääkseen meikkiä ja valaistusta tähdet siristävät, mikä on oikea tapa siristää silmiä. Nimitys tulee yhdistämällä siristys ja <puristaa

. Kuulostaako typerältä? Kiitos tämän Hollowoodin tähdet ja kuuluisuudet näyttävät upeilta jokaisessa kuvassa. Se liittyy niin ammatillisiin kuvauksiin, kuviin punaisella matolla ja jopa… selfieihin!

Avain onnistumiseen

Siristäminen on paljon parempi kuin “duck face” ja imetyt posket. Mitä merkitystä kasvojen kaventamisella jos auki olevat silmät saavat meidät näyttämään epäsuotuiselta. Alemman silmäluomen jännittäminen on avain täydelliseen valokuvaan joka kerta. Se saattaa tuntua melkeinpä huomaamattomalta, mutta ero on suuri. Kun on aikaa kannattaa tutustua tähtien valokuviin ja kiinnittää huomiota heidän silmiinsä kameran edessä.

Siristäminen – Kuinka onnistut?

Kuviin siristäminen on hyvin yksinkertaista, me vain optisesti kavennamme silmiämme. Silmän alemman luomen jännittäminen tekee niistä kissansilmämäiset, puoleensa vetävät ja kasvoista entistä kauniimmat. Siristäminen optisesti muuttaa kasvojemme profiilia kaventaen sitä alaspäin, näin ilme näyttää seksikkäämmältä. Muutaman viimeisen viikon aikana, internettiin on tullut useita tutoriaaleja kuinka siristää.

Harjoittelu tekee mestarin

Siristely vaikuttaa vaikealta ja kuvasi eivät näytä kauniilta? Se on normaalia kun yrität jotain uutta – et ole täysin valmis. Selaa ohjekirjoja, katso tutoriaaleja ja harjoittele peilin edessä; se on paras tapa oppia siristämään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *