Kuinka päästä aknesta eroon? Kokeile La Rochen Effaclar Duo Cream Posaytä

effaclar-duo.jpgLa Rochen Effaclar Duo Cream Posaytä suositellaan käytettäväksi iholle, joka kärsii aknesta tai rasvaisuudesta ja mustapäistä, sekä ihohuokosten tukkoisuudesta ja ihon epätäydellisyyksistä. Tuote on dermatologinen, eli sen sisältö ja koostumus ovat hieman erilaiset verrattuna normaaliin kosmetiikkaan. Apteekin tuotteet ovat tarkasti dermatologisen valvonnan alla, sisältävät enemmän parantavia ainesosia ja ovat todella tehokkaita. Tällaiset tuotteet ovat pääsääntöisesti allergiavapaita eivätkä sisällä parabeenejä.

Effaclar Duo voide auttaa poistamaan ihon epätäydellisyyksiä, kuten mustapäitä ja ihon värivirheitä. Se vähentää talin tuotantoa iholla, säätelee talirauhasten toimintaa ja vähentää ihon kiiltoa. Lisäksi La Rochen Posay tuote voi auttaa aknen hoidossa ja on ihotautilääkärien suosittelema. Effaclar Duo voidetta kannattaa käyttää ihon kemiallisen kuorinnan jälkeen.

Kuinka La Roche Posay voidetta käytetään? Saadaksesi ravitsevat ainesosat imeytymään syvälle ihon kerroksiin, tulee hoito aloittaa ensin meikin poistolla. Kuorinnat ja kasvonaamiot voivat olla hyödyllisiä ennen voiteen käyttämistä. Effaclar Duoa tulisi laittaa aamuin illoin iholle, koska sen hieno koostumus voi korvata pohjameikin.

La Rochen Effaclar Duo Posayn useiden ravitsevien ainesosien ansiosta se pitää hyvää huolta ihosta. Tuotteesta löytyy: glyseriiniä, silikonia ja sinkkiä. Ihon värjäytymiä poistaa keramidit, saasteiden aiheuttamat vahingot poistaa ihokuorinta sekä salisyyli- ja maitohapot.

La Rochen Effaclar Duo Posay on valkoisessa 40 ml tuubissa. Tuubin nokka on täydellinen paikallisten epätäydellisyyksien poistoon. Samasta sarjasta löytyy myös ihon kimmoisuutta lisäävä kasvovesi, puhdistusgeeli, voide tulehduksiin ja ravitseva voide rasvaiselle iholle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *