4 parasta punoitusta hoitavaa kasvoseerumia [TOP-LISTA]

Herkkä iho vaatii hellävaraista huolenpitoa – se on selvää. Vähemmän selvää on se, mitä tuotteita ihonhoitorutiiniin tulisi sisällyttää. Mitkä tuotteet rauhoittavat helposti ärtyvää ihoa ja vähentävä pinnallisia verisuonia?

Valinnanvaraa on paljon ja silloin voi olla vaikeaa valita oikeanlainen tuote harkitusti. Mutta tiedätkö mitä? Teimme sen puolestasi! Alta löydät meidän mielestämme parhaat kasvoseerumit, jotka eivät taatusti tuota pettymystä.

4 parasta punoitusta hoitavaa kasvoseerumia: käyttämämme kriteerit

Kyseessä vaikuttaa olevan kasvava trendi, sillä yhä useammat kauneusbrändit lanseeraavat uusia herkälle ja punoittavalle iholle suunnattuja tuotteita. Monen lukijamme mielestä nämä tuotteet, vaikka ne etiketin mukaan ovat herkälle iholle, aiheuttavat silti ärsytystä. Sinun onneksesi olemme tutustuneet muutamaan merkkiin, jotka ovat luoneet turvallisen kasvoseerumin herkälle iholle. Tässä lista asioista, jotka otimme huomioon kootessamme tätä parhaiden punoitusta ehkäisevien kasvoseerumien listaa:

VAIKUTUKSET

Tutkimme kasvoseerumien välittömiä sekä pitkäaikaisia vaikutuksia.

AINESOSAT

Tietyt ainesosat vaikuttavat positiivisesti herkkään ihoon. Jos verisuonien seinämiä haluaa vahvistaa ja katkenneiden verisuonien määrää vähentää, etsi hevoskastanjauutetta, K-vitamiinia, C-vitamiinia ja ruusuöljyä sisältäviä tuotteita. SLS-valmisteita ja etyylialkoholia sisältäviä kauneustuotteita kannattaa puolestaan välttää.

KOOSTUMUS

Onko tuote vesi- vai öljypohjainen, kuinka nopeasti se imeytyy ihoon ja jättääkö se rasvaisen pinnan iholle? Lisäksi mietimme sitä, voiko seerumia käyttää ennen meikkausta.

KOKO

Koko on aika tärkeä osa, joka tuppaa unohtumaan. Kymmenen millin ja viidenkymmenen millin pullon ero on hyvin suuri.

HINTA

Tämä on viimeinen huomioimamme asia. Joskus kalliit seerumit eivät ole hintansa arvoisia ja joskus halvemmat tuotteet voivat olla yhtä hyviä, ellei parempia kuin kalliit tuotteet. Jatka lukemista ja ylläty!

4 parasta punoitusta hoitavaa kasvoseerumia [TOP-LISTA]

1. NANOIL Anti-Redness Face Serum

Ihonhoidon ammattilaiset ja käyttäjät hehkuttavat Nanoilin punoitusta hoitavaa seerumia. Meidän mielestämme tuote on 10/10 herkälle, aknesta kärsivälle ja couperosaiholle.

VAIKUTUKSET

Kun seerumi koskettaa ihoa, ihosta tulee rauhallinen ja rento. Mitä enemmän seerumia käyttää, sitä kirkkaampi ja paremman näköinen ihosta tulee – Nanoil seerumi vähentää punoitusta ja katkenneita verisuonia. Ihosta tulee tasainen ja hehkuva. Sisältämänsä kasvipohjaisen antioksidantin ansiosta Nanoil Anti-Redness Face Serum myös nuorentaa ihoa.

AINESOSAT

Ainesosien lista on lyhyt ja siitä pidämme. Listassa on uutteita neljästä eri kasvista – sypressikävyistä, lehmuksesta, Boerhavia Diffusa -juuresta ja kastanjapuun kaarnasta. Vaikka kaikki ainesosat hoitavat ihoa eri tavalla, kastanjan kaarnauute on kaikista voimakkain niistä. Uute imeytyy syvälle ihoon ja hoitaa heikentyneitä verisuonia. Tämä tietenkin vähentää punoitusta ja katkenneiden verisuonien näkyvyyttä. Tuotteessa ei ole alkoholeja tai keinotekoisia ainesosia. Seerumi on täysin vegaaninen.

KOOSTUMUS

Vaikka seerumi on tavallista paksumpi, se levittyy helposti ja tasaisesti kasvoille. Seerumi imeytyy ihoon muutamassa sekunnissa. Vaikka seerumia voi käyttää sekä aamulla että illalla, suosittelemme käyttämään sitä aamulla, sillä se sopii hyvin yhteen meikkituotteiden kanssa.

KOKO

Tämä on listan suurin seerumi. 50 ml kokoinen Nanoil Anti-Redness Face Serum riittää muutamaksi kuukaudeksi.

HINTA

Kun ottaa huomioon tuotteen vaikutukset, ainesosat ja koon, hinta per pullo on todella houkutteleva. Suosittelemme tilaamaan tuotteen nanoil.fi

2. OLEHENRIKSEN Truth Serum 

Toisen sijan nappaa ikoninen brändi – Olehenriksen. Heidän kasvoseeruminsa on yksi osa ihoa kirkastavaa ja väriongelmia poistavaa oranssia sarjaa. Tuote on tehty kuivalle, väsyneelle ja herkälle iholle.

VAIKUTUKSET

Seerumi sitoo vettä ihoon ja kirkastaa ihoa. Lisäksi ihosta tulee kimmoisampi ja ikääntyminen hidastuu. Pitkäaikaisessa käytössä Truth Serum vähentää punoitusta.

AINESOSAT

C-vitamiini on tuotteen pääainesosa. Kiinnostavaa kyllä, tätä vitamiinia tulee kolmesta lähteestä: appelsiini, greippi ja villiruusu. Seerumissa on myös E-vitamiinia, hyaluronihappoa ja aloe veraa. Tuotteesta ei löydy alkoholia tai ei-toivottuja parabeeneja. Truth Serum sopii vegaaneille.

KOOSTUMUS

Kyseessä on ei-rasvainen kosteuttava seerumi. Vaikka koostumus on paksu, se levittyy helposti ja tasaisesti kasvoille. Tuote sopii hyvin meikin alle, koska se ei jätä rasvaista pintaa iholle.

KOKO

Pullo on valitettavasti vain 30 ml kokoinen. Pullo ei riitä pitkäksi aikaa, sillä sitä tarvitaan aika paljon koko kasvojen alueelle.

HINTA

Meistä hinta on aika kallis mutta onnekas voi löytää tuotteen alennuksella.

3. EXUVIANCE Anti-Redness Calming Serum 

Tämä kasvoseerumi on suunniteltu punoituksesta, katkenneista verisuonista ja rosaceasta kärsivälle iholle.

VAIKUTUKSET

Seerumi rauhoittaa ärtynyttä ihoa – se on ensimmäinen asia. Lisäksi tuote parantaa verenkiertoa, joka yleensä johtaa punoituksen ja katkenneiden verisuonien vähentymiseen. Tuote myös vähentää tulehdusta ja silottaa ihoa.

AINESOSAT

Kaksi tärkeää herkkää ja punoittavaa ihoa hoitavaa ainesosaa ovat kastanjauute ja lakritsiuute. Näiden lisäksi seerumissa on muita kasviperäisiä raaka-aineita, kuten horsmauutetta ja peptidejä.

KOOSTUMUS

Seerumin koostumus on voidemainen ja sillä kestää noin minuutti imeytyä ihoon kunnolla. Tuotetta voi käyttää aamuisin.

KOKO

Exuviance Anti-Redness Calming Serumia myydään tummassa 29 g muovipullossa.

HINTA

Tämä on koko listan kallein kasvoseerumi. Vaikka se tekee iholle paljon hyvää, se ei välttämättä sovi jokaisen budjettiin.

4. PHARMACERIS N C-Capilix

Viimeisenä esittelemme rauhoittavan Pharmaceris -kasvoseerumin. Vaikka tuotteessa on paljon hyviä puolia, siinä on yksi suuri vika. Jatka lukemista ja ota selvää, mikä se on.

VAIKUTUKSET

Kasvoseerumi vähentää punoitusta ja hoitaa ihoa loistavasti. Tämän lisäksi tuote osallistuu aktiivisesti melaniinituotantoon, eli ihon luonnollisen pigmentin tuotantoon. Seerumi siis vähentää väriläiskiä ja tasoittaa ihonsävyä.

AINESOSAT

Ainesosalista vaikuttaa luonnolliselta ja lyhyeltä. Pääroolia näyttelee C-vitamiinijohdannainen ja sen kaveriksi on valittu E-vitamiini sekä kolme öljyä – soija, maissi ja avokado.

KOOSTUMUS

Vaikka seerumia on helppo käyttää, se ei imeydy ihoon täysin. Osa käyttäjistä on sitä mieltä, että sitä ei myöskään voi käyttää meikin alla. Tämän takia Pharmaceris N C-Capilix soveltuu vain iltakäyttöön.

KOKO

Seerumi on tavallisessa 50 ml pullossa.

HINTA

Tämä on listan halvin kasvoseerumi. Paremmat vaikutukset saa käyttämällä sitä yhdessä muiden couperosaiholle ja herkälle iholle valmistettujen Pharmaceris -hoitotuotteiden kanssa.