Meikkiyllätys! Lashcode – Ripsien Tarpeen Tunnistava Ripsiväri

suosituin ripsiväri - LashcodeHyvän ripsivärin löytäminen on äärimmäisen vaikeaa. Sen tuotteen hankkiminen, joka pysyy meikkilaukussa ikuisesti ja johon aina huomaa palaavansa tietäen, että se ei koskaan tuota pettymystä. Yllättävän harva ripsiväri on ”ikoninen”. Tämän takia tajunnanräjäyttävän ripsivärin lanseeraus tuottaa paljon kiinnostusta ja aiheuttaa hälinää kosmetiikkamaailmassa.

Lashcode ripsiväri ei jää huomaamatta

Myös sen tuubi (tyylikäs ja sivistynyt) vetää puoleensa huomiota.

Lashcodella tehdyn meikin avulla tulee vetämään puoleensa ihmisten huomion, jotka ihailevat katsettasi. Miten on mahdollista, että Lashcode päihittää kaikki muut ripsivärit?

Kauniiden ripsivärien salaisuus piilee Lashcoden sisällössä ja joustavassa sekä tarkassa spiraaliharjassa, joka sopii kaikentyyppisille ja -muotoisille silmille.

Lashcode: vahvasti intensiivinen ja ravitseva ripsiväri

Tuote erottuu monen muun ripsivärin joukosta, sillä se koostuu monesta hoitavasta ja elvyttävästä ainesosasta, jotka toimivat kolmella tavalla: pinnallisesti (korjaavat vaurioita, luovat suojaavan mikroskooppisen pinnan, lisäävät kiiltoa), sisäisesti (ravitsevat, yhdistävät jokaisen ripsen disulfidisidoksia ja jälleenrakentavat mikrovaurioita) ja tupissa (parantavat kuntoa ja edistävät kasvua). Lashcode -ripsiväri stimuloi ripsien kasvua luonnollisten ainesosien ansiosta, jotka pystyvät vahvistamaan ja stimuloimaan ripsituppia.

paras ripsiväri lyhyille ripsille - LashcodeSoijanversouute edistää ripsien kasvua, tuo eloisuutta, kosteutta, suojaa ja kiiltoa. E-vitamiini auttaa jälleenrakentamaan ripsirakennetta ja vahvistaa tuppia. Baicalin hidastaa ikääntymistä ja Vehnänversouute paikkaa ja sileyttää. Lashcoden hoitavaa voimaa vahvistaa pro-vitamiini B5, joka on vastuussa joustosta ja kiillosta. Arginiini ehkäisee ripsien irtoamista, vaikuttaen suoraan hiustuppiin.

Korkealaatuiset ravintoaineet antavat Lashcodelle korjaavia ominaisuuksia, jotta ripset alkavat kasvaa terveempinä, kauniina ja tuuheina. Ripset ovat pidemmät ja istuvat paremmin ripsitupissa, joten harvempi ripsi irtoaa meikkiä poistaessa. Väri pysyy intensiivisenä ja ei haalistu.

Lashcode -harja on syvän tietämyksen ansiota päivittäisistä meikkirutiineista, naisten ripsistä ja niiden rakenteesta. Harja on silikonia, joten sen voi puhdistaa aina tarvittaessa. Muoto pysyy samana monta kuukautta. Tuloksena harja takaa jatkuvan virheettömän meikin ja äärimmäisen pitkät sekä paksut ripset. Lisäksi harja on niin joustava, että se sopii kaikenmuotoisille ripsille. Harja on myös niin tarkka, että se ulottuu jokaiseen ripseen – myös kaikkein pienimpiin.

Lashcode on ripsiväri, joka todella tietää asiansa. Ripset pysyvät joustavina jopa muutaman kerroksen jälkeen; niistä ei tule hauraita tai heikkoja. Lashcode pidentää ripsiä tasaisesti ja hienostuneesti sekä lisää tuuheutta ilman ns. ötökänjalkoja. Tuote pääsee käsiksi jokaiseen ripseen. Seurauksena ripsiväri saa ripset näyttämään tuuheammilta. Kauniit ja terveet ripset – kaikki mitä naiset haluavat, eikö? 

16 Comments “Meikkiyllätys! Lashcode – Ripsien Tarpeen Tunnistava Ripsiväri”

 1. Julia

  En tiedä, toimiiko tämä kaikille ripsille mutta minun pitkissä ja aika ohuissa ripsissä tämä toimi täydellisesti. Antoi paksuutta ilman paakkuja, joten nyt ripseni ovat kauniit 🙂

  Vastaa
 2. Emma22

  avaa silmät kauniisti, unohtakaa eyeliner päivittäisessä meikissä, ripsiväri korostaa silmää yksinään.

  Vastaa
 3. Suri

  Paras harja, myös tosi lyhyet ripset tai syvästi istuvat silmät omaaville naisille. Täydellinen muoto ja helppo käyttää, myös silmien kulmissa.

  Vastaa
  • Vanilja

   Silikoniharjat ei puhuttele mua :/

   Vastaa
 4. Caro

  vuoden löyty! kaunis ja pitkään kestävä tulos. Suosittelen.

  Vastaa
 5. KatjaItäinen

  Maksimaalista tuuheutta ja tehokkuutta. Oon käyttäny tätä 2 kuukautta ja tuubissa on vaikka kuinka paljon jäljellä, vaikka käytän sitä päivittäin.

  Vastaa
 6. Veera

  Löysin tän ripsivärin vast äsken ja tiiän, et se pysyy mukana kauan.

  Vastaa
 7. Marja

  loistavaa! Paljonks maksaa?

  Vastaa
 8. agnette1234

  Koostumus on hyvä. Ripsiväri levittyy ripsiin alusta asti hyvin, kuivumista ei tarvitse odotella. Toivottavasti se pysyy tällaisena loppuun asti, koska ostin kerran luksusripsarin, josta puolet pullosta kuivui ja sitten se olikin hyödytön, koska se irtoi ripsistä ja ärsytti silmiä.

  Vastaa
 9. Karkki

  tiedän, minkä ripsivärin ostan seuraavaksi 🙂

  Vastaa
  • Muffinssi

   Määki 🙂 haluun kokeilla vaikka suosikki löytyyki jo.

   Vastaa
 10. Mellu_26

  Tosi hyvä ripsiväri mutta ei mitenkään erikoinen. Muistuttaa muita ripsiväriä tässä hintaluokassa. En ainakaan ite oo huomannu mitään ihmeominaisuuksia.

  Vastaa
 11. Aamuvalo

  Mulle tää on ykkönen! En odottanu mitään ihmeominaisuuksia, vaan kestävyyttä, syvää väriä ja loistavaa harjaa, joka erottelis ripset hienosti. Enkä joutunu pettymään. Vaikka vois siltä vaikuttaa, ei oo helppoo löytää tällasta toimivaa ripsiväriä.

  Vastaa
 12. emppu

  Kokeilen tätä vihdoin :))

  Vastaa
 13. Cari_

  ei vedenkestävää versiota, surullista 🙁

  Vastaa
  • Marketta

   totta, mutta tämäkin kestää tosi kauan

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *