MAC Faerie Whispers satumainen kokoelma

mac-cosmetics.jpgMAC Cosmetics on yksi suosituimpia kosmetiikkamerkkejä ympäri maailman. Eikä ihme, sillä heidän kosmetiikkatuotteensa ovat todella korkealaatuisia. He lanseerasivat juuri uuden tuotelinjan, joka tulee olemaan todellinen herkku faneille. Miksi? MAC esittelee uuden rajoitetun erän Faerie Whispers tuotesarjan – joka on suoraa kuin saduista!

Faerie Whispers Collection

Kukapa nainen ei haluaisi astua satumaahan edes hetkeksi? MAC:n uusi rajoitettu erä on satujen innoittama, joka vie meidät mukaan unohtumattomiin satuihin. Meistäkö keijuja? Hehän ovat herkkiä, värikkäitä ja hehkuvia olentoja. Tätä varten on Faerie Whispers MAC:ltä.

Satujen kosmetiikka

MAC CosmeticsinFaerie Whispers tuotteet ovat satu maailmojen ja keijujen viattomuuden innoittamia. Minkälaisia ovat Faerie Whispers tuotteet? Ennen kaikkea, hämmästyttäviä!

  1. Suuri paletti intensiivisiä ja hienovaraisia värejä.
  2. Antaa meikille upean vaikutuksen.
  3. Matta ja hohtava viimeistely.
  4. Tuotteen satumainen kääre.

MAC:n fanit ovat innoissaan, koska Faerie Whisperstuotteet eivät ole ympärivuotisesti saatavilla. Nämä ovat todellisia herkkuja harvinaisuuksista pitäville.Faerie Whispers tuotteet ovat satumaisia, jotka hämmästyttävät laadulla.

Suurin yllätys on kuitenkin Foiled Shadow, jotka ovat metallinhohtoluomivärejä hohtavana tai mattapintaisena, joilla voimme luoda uskomattoman tehokkaan meikin. Faerie Whispers sisältää myös metallinhohtoisen huulilakan, helmiäshuulipunan ja huuliikiilteen, korostuspunat ja -jauheet sekä upeita harjoja. Nuo saavat silmäsi loistamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *