Kuinka tehdä kissamainen silmämeikki?

Eyeliner on yksi suosituimmista meikeistä. Tämän kauden muotiin kuuluu värikkäät ja hyvin paksut viivat luomella ja viimeistelty pisteellä. Tämänhetkisistä trendeistä huolimatta, ammattilaismeikkaajat ja he ketkä rakastavat meikkausta ovat onnellisia, että klassinen kissamainen silmämeikki tulee takaisin. Kuinka tämä meikki tehdään?

Kissamainen silmämeikki on puhdasta klassismia. Toimii loistavasti punaisen huulipunan, elegantin kampauksen ja yksinkertaisen mekon kanssa. Näyttää vaikuttavalta, voi muuttaa ulkonäköämme ja lisää jokaisen naisen viehätystä. Kuitenkin yksi ehto on täytettävä: täydellinen meikki riippuu symmetrisistä linjoista. Samanlaiset kuin egyptiläisillä naisilla, kuin Kleopatralla. Yhdistämme tämän meikin suureen kuningattareen. Egyptiläiset naiset tekivät kissamaisen silmämeikin mustalla kajalkynällä. Tämä silmämeikki on nykyään suosittu. Aloitetaan siitä kuinka kissansilmä meikki tulisi tehdä.meikkaus.jpg

Aloita pohjustamalla iho. Laita koko luomelle meikinpohjustusaine sekä mattamainen tai läpinäkyvä puuteri. Tämän jälkeen tee smokey eye meikki; voit myös piirtää linjat suoraan iholle ilman luomiväriä. Joko mustalla tai tummanruskealla rajauskynällä piirrä viiva yläluomeen ripsilinjaa pitkin. Viiva tulisi piirtää ripsilinjan suuntaisesti ja viivan tulisi olla melko pitkä. Samanlainen viiva piirretään alaluomeen ja se yhdistyy yläluomen viivaan. Viivojen välissä oleva alue tulee täyttää värillä. Samat asiat tehdään silmien sisäkulmiin. Ripsiväriä laittamalla saat täydellisen lopputuloksen.

Eyelinerin sijaan voit käyttää pehmeää mustaa kynää. Se on helpompi levittää iholle ja sulautuu paremmin luomivärin kanssa. Mikäli olet jo mestari tekemään eyelinerillä kissamaisen silmämeikin, voit yrittää tehdä linjat koristeellisemmaksi. Mutta mikäli kissansilmä meikki on sinulle vaikea, niin kokeile piirtää pisteitä ripsilinjalle ja yhdistä ne viivalla toisiinsa. Näin saat täydellisen suoran ja muodikkaan rajauksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *