Eyeshadow Keeper Inglotilta

inglot.jpgMuiden Inglotin mahtavien meikkien lisäksi heillä on monia tuotteita, jotka tukevat täydellistä päivämeikkiä. Merkki tarjoaa laajaa valikoimaa värillisiä kosmetiikkatuotteita jotka myös ovat avustavia. Yksi näistä on Eyeshadow Keeper. Mikä tässä tuotteessa on niin erityistä? Eikö Inglotin silmämeikinpohjustusaine olekaan tehokas?

Eyeshadow Keeper Inglotilta on saatavilla mustassa, elegantissa purkissa jota on helppo käyttää. Tuotetta on 10ml per pullo, jonka on tarkoitus tehdä silmämeikistäsi erittäin pitkäkestoinen. Silmämeikin pohja-aineen sävy on beige, mutta lvittämisen jälkeen siitä tulee läpinäkyvä. Voit laittaa sitä siveltimellä, sienellä tai jopa sormella – Eyeshadow Keeper toimii moitteetta.

Mikä saa Inglotin Eyeshadow keepperin toimimaan?

Eyeshadow Keeperin koostumus mukautuu ihoosi, joten se on näkymätön silmälle. Tämän lisäksi tuote myös tasoittaa luomiesi väriä joka yleensä on ilman meikkiä hiukan violetin sävyinen tai punertava. Tämän lisäksi, tuotteen ainesosat imeytyvät ihoon ja luovat ohuen kalvon, joka pitää luomivärin luomella pidempään.

Kuinka Eyeshadow Keeper Inglotilta toimii?

  • Se tarjoaa pitkäkestoisuutta,
  • Korostaa luomivärin sävyä,
  • se helpottaa sekä kiviluomivärin että puuteriluomivärin levittämistä,
  • sulautuu ihon sävyyn ja pitää luomivärin kestävästi kiinni.

Millaista tehoa Inglotin tuotteelta voidaan odottaa?

Eyeshadow Keeperin käyttäminen takaa täydellisen silmämeikit. Sen käyttäminen on erittäin helppoa myös hankalankin mallisille luomille, ja se pitää myös halvemmatkin ”nimettömät” luomivärit erittäin hyvin koko päivän ajan. Eyeshadow Keeper Inglotilta myös korostaa vahvaa silmämeikkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *