TOP 4 myydyintä pomadea kulmakarvoille

Mikä mahtaa olla markkinoiden paras pomade? Löydät vastauksen tästä artikkelista! Sinun ei enää tarvitse jatkaa loputonta etsintääsi  ja ostaa satunnaisia tuotteita kokeiluun vain pettyäksesi jälleen kerran. Tutustu seuraavaksi suosituimpiin pomadeihin, valitse itsellesi sopiva ja nauti täydellisesti määritellyistä ja rohkeista kulmakarvoista!

kuinka valita paras pomade kulmakarvoille

Pomadet – vaikutukset

 1. Pomadella voit korostaa ohuimpiakin ja hädin tuskin näkyviä kulmakarvoja. Sen ainutlaatuinen koostumus helpottaa kulmakarvojen meikkaamista; voit levittää sitä hellästi kulmiisi saadaksesi ne näyttämään täyteläisemmiltä.
 2. Se luo vaikutelman ammattimaisesti meikatuista luonnollisen paksuista kulmakarvoista!
 3. Hyvää pomadea on myös aloittelijan helppo helppo käyttää. Laadukasta tuotetta voi levittää kerroksittain ja rakentaa peittävyyttä pikkuhiljaa, joten tarvittaessa voit harjata ylimääräisen tuotteen pois spooliella.
 4. Se lisää määritelmää ilmeeseesi, sillä kulmakarvat sävyttävät koko kasvoja, parantavat piirteitä ja tuovat katseeseen syvyyttä.
 5. Pomade on tehokas ja riittoisa. Paras pomade takaa, että voit luoda kauniit kulmakarvat, jotka eivät vaadi korjailua päivän mittaan, kuukausien ajan.

TOP 4 parasta pomadea – ARVOSTELU

Mikä on oikeasti paras pomade? Sinun ei tarvitse enää pähkäillä sitä, sillä olemme tehneet työn puolestasi! Löysimme sen testattuamme päivien ajan tusinoittain erilaisia pomadeja. Asetimme niille lukuisia erilaisia kriteerejä, kuten kestävyys, koostumus, saatavilla olevat sävyt, koko, hinta ja kuluttajien antamat arvostelut. Tiedätkö jo, mikä on suosituin ja parhain pomade? Tutustu siihen heti!

1. SENSAATIOMAINEN pomade! – Nanobrow Eyebrow Pomade

nanobrow eyebrow pomade

Tällä pomadella ei periaatteessa ole kilpailijoita, sillä se on lyömätön ja läpäisi kaikki testimme moitteetta. Tärkeintä on se, miten se täyttää kulmakarvat; vaikutukset ovat ihania! Sillä saa aikaan kauniisti rajatut kulmakarvat, ja on sinusta itsestäsi kiinni, haluatko hennon ja hienovaraisen päivämeikin vai rohkeamman ilmeen. Nanobrow Eyebrow Pomade varmistaa, että voit luoda erilaisia lopputuloksia juuri kuten haluat. Se on monipuolinen, sillä sen avulla voit myös vaivattomasti määritellä kulmakarvat ja antaa niille unelmiesi muodon, täyttää aukot ja jäljitellä oikeita karvoja peittääksesi harvat alueet. Tiedämme, että tulet rakastamaan sen erinomaista koostumusta; se ei ole liian juoksevaa eikä liian paksua, joten se liukuu iholla pehmeästi. Vaikka et olisikaan taitava kulmakarvojen meikkaamisessa, hallitset sen levittämisen hetkessä!

Lisää tietoa voi löytää viralliselta kotisivulta: nanobrow.fi

Nanobrow Eyebrow Pomaden ominaisuudet:

 • 3 kaunista, luonnollista sävyä, jotka sopivat täydellisesti kaikille ihonväreille,
 • pitkäkestoinen vaikutus, korkea laatu ja täydellinen koostumus,
 • hyvä hinta,
 • suuri koko ja todella riittoisa,
 • erinomaiset arvostelut vahvistavat, että se on suosituin pomade markkinoilla,
 • aina upea lopputulos,
 • monipuolisuus ja mahdollisuus luoda erilaisia kulmameikkejä!

2. Kat Von D Beauty 24-Hour Super Brow Pomade

Meidän oli vaikea tehdä päätöstä; Kat Von D:n pomade vai kuuluisa Anastasia Beverly Hillsin pomade? Valitsimme Katin, sillä se häikäisi meidät epätavallisella geelimäisellä koostumuksellaan, minkä vuoksi sitä kuvaillaan usein myös kulmageeliksi. Meidät hurmasivat myös saatavilla olevat sävyt; se on ainoa pomade, joka on saatavilla vihreänä, keltaisena ja punaisena! Kat Von D:n pomade toimii muussakin kuin vain pelkässä kulmameikissä, sillä epätavallisia sävyjä voi käyttää luomivärinä tai jopa huultenrajauskynä. Se sopii erinomaisesti ainutlaatuisen meikin luomiseen, joten jos haaveilet viininpunaisista kulmakarvoista, jotka sopivat punaisiin hiuksiisi, voila! Olet juuri löytänyt itsellesi parhaan pomaden! Tuote on pitkäkestoinen ja ehdottomasti huomiosi arvoinen. Kat Von D -brändi on tunnettu maailmanlaajuisesti laadukkaista tuotteistaan, ja heiltä löytyy valikoimastaan myös todella suosittu pomade. Ainoa valituksemme on, että se on niin kallis.

Kat Von D:n pomadella on seuraavat ominaisuudet:

 • saatavilla on yli tusina erilaista sävyä, myös epätavallisia sävyjä (sininen, laivastonsininen, vihreä, jne.),
 • epätavallinen, hieman geelimäinen koostumus,
 • helppo levitys,
 • yllättää pitkäkestoisuudellaan,
 • kallis.

3. Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

Tunnettu, erittäin suosittu ja melko usein myös monissa kauneusalan julkaisuisssa suositeltu pomade, vaikka monien mielestä se ei valitettavasti sovi aivan jokaisen budjettiin. Se ansaitsee kuitenkin paikkansa listauksemme kärkipäässä, sillä se oli yksi ensimmäisistä markkinoille saapuneista pomadeista, joilla oli niin poikkeuksellinen kestävyys, loistava koostumus ja sävyt. Vielä tänäkin päivänä se löytyy monien meikkitaiteilijoiden meikkipakkauksista. Sen avulla voit luoda upean peittävyyden ja rohkeita ilmeitä. Se sopii täydellisesti iltameikkiin suurta illanviettoa varten. Sitä on saatavana jopa 11 sävyssä, joista jotkut pitävät, kun taas toisille voi olla hieman hämmentävää valita paras sävy, koska ne ovat kaikki melko samanlaisia keskenään.

Anastasia Beverly Hillsin pomaden ominaisuudet:

 • poikkeuksellinen kestävyys,
 • vahva pigmentti,
 • loistava koostumus,
 • 11 sävyä, joista valita,
 • korkea hinta.

4. Benefit Cosmetics POWmade

Benefit-brändi on tunnettu kulmakarvameikkituotteistaan. Tämä pehmeä tahna tulee Benefitille tyypillisessä retrotyylisessä purkissa. Onko se kuitenkin paras pomade? Se ansaitsee ehdottomasti paikkansa listauksellamme, sillä se täyttää kulmakarvat kunnolla, antaa pitkäkestoisen vaikutuksen ja sitä on saatavana mielenkiintoisissa ja voimakkaissa sävyissä. Saatavilla on kahdeksan sävyä, joista useimmat ovat melko tummia ja erilaisia. Sävy kannattaa kuitenkin käydä valitsemassa kosmetiikkaa myyvässä liikkeessä. Valmistaja takaa 36 tunnin kestävyyden, vaikka emme olekaan varmoja, haluaisitko olla niin kauan pesemättä meikkiä pois kasvoiltasi. Hinta on korkea, mikä on varmasti tuotteen huono puoli.

Benefit Cosmetics POWmaden ominaisuudet:

 • 8 erilaista sävyä,
 • erittäin pitkäkestoinen koostumus,
 • vedenkestävä,
 • purkki, jossa on erityinen reunus, johon sivellintä voi tupsuttaa, jotta tuotetta ei mene hukkaan.