Kuinka laittaa luomiväriä?

meikki.jpgTarvitset enemmän kuin yhden siveltimen

Kuulostaako tämä sääntö sinusta oudolta? Sen ei tulisi kuulostaa. Olet varmasti huomannut kauneushoitolassa käydessäsi, että hänellä on useita erilaisia meikkissiveltimiä, jotka ovat eri mallisia ja kokoisia. Hän tarvitsee kaikkia näitä siveltimiä laittamiseen, häivyttämiseen ja sekoittamiseen. Sinä kuitenkaan et tarvitse kuin neljä sivellintä. Tasaisella siveltimellä laitat luomiväriä koko luomelle; valitse sen kokoinen sivellin mikä sopii sinun luomellesi. Toinen asia minkä tarvitset, on sivellin, jolla voit piirtää viivoja luomillesi ja jolla voit laittaa eyelineriä. Harjasten tulisi olla tasaiset tai terävät – valitse kärki sen mukaan mitkä ovat taitosi. Toinen erittäin tärkeä asia on luomivärien häivyttäminen. Tätä varten tarvitset erityisen pyöreäkärkisen siveltimen. Luomivakoon tarvitset pyöreän siveltimen.

Luomivärin laittaminen märkänä/kosteana

Monet naiset eivät tiedä tästä meikkitempusta, mutta se toimii erittäin tehokkaasti. Värit ovat huomattavasti intensiivisemmät ja katseesi on syvempi. Kostea meikin levittäminen antaa parhaan tuloksen irto- tai painetulla luomivärillä. Voit käyttää tätä tekniikkaa laittaaksesi myös varjostuksia tai korostuksia (valokynää) kasvoillesi. Voidemaisia luomivärejä en suosittele kastelemaan, sillä sen teho ei ole niin toimiva. Kuinka siis laittaa luomiväriä kosteana? Sinun tulee vain kosteuttaa sivellin ja ottaa sillä luomiväriä. Tämän jälkeen voit alkaa tekemään silmämeikkiäsi; klassista tai smokey-eye meikkiä.

Eyeliner on tarpeellinen

Voit tehostaa luomiväriä käyttämällä mattamaista eyelineriä tai rajauskynää. Rajauksen ei tarvitse olla tarkka, koska häivytät sen rajat, jotta se sulautuu luomiväriin. Parhaan tuloksen antaa musta tai ruskea rajauskynä. Nämä kaksi väriä toimivat loistavasti myös vaaleiden luomivärien kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *