Seerumi punoitusta ja pinnallisia verisuonia vastaan? Se on Nanoil!

Nanoil couperosa seerumi

Katkenneet verisuonet, pistelevä tunne ja punoitus eivät ole enää ongelma! Ailahteleva couperosaiho voi myös näyttää hyvältä, oikeanlaisen kasvoseerumin avulla. Nanoil Anti-Redness Serum on vastaus kaikkiin tavallisiin reaktiivisen ihon ongelmiin ja vaivoihin. Samalla tämä uskomaton nuorentava tuote ravitsee väsynyttä, elotonta ihoa. Kiinnostaako?

Onko ihotyyppini couperosa?

Punoittavat posket eivät aina ole merkki terveydestä. Ei ainakaan silloin, kun punoitus johtuu ihon läpi näkyvistä verisuonista. Punaiset posket ovat valitettavasti vain yksi tyypillisistä couperosaihon vaivoista. Tavallisimmat ongelmat ovat jatkuva kasvojen punaisuus, poltteleva tunne, kireältä tuntuva iho, kutina ja katkenneet verisuonet.

Couperosaihon syyt

Vaikka tämä ihotyyppi on pääasiassa geneettinen, jotkut asiat vaikuttavat couperosaihon syntyyn. Mitä ne sitten ovat? Hormonit, allergiat, sydän- ja verenkiertosairaudet sekä erilaiset ihosairaudet.

Nämä tekijät lisäävät couperosaihon riskiä ja tekevät tavallisista iho-ongelmista vakavampia sekä vaivalloisempia: kloorivesi tai kova vesi, tietyt lääkkeet, aurinko, ilmastointi, keinotekoiset kuumuuden lähteet (sauna, solarium, hiustenkuivaaja), fyysinen rasitus, kuumat juotavat, mausteiset ruoat, stressi, neuroottiset häiriöt, alkoholi, tupakka, huonot sääolosuhteet (voimakas tuuli, pakkanen, kosteus) sekä hormonaaliset ehkäisyvalmisteet.

Nanoil seerumi couperosa iholle

Nanoil Anti-Redness Serum: täydellinen punoituksen ja katkenneiden verisuonien hoitoon

Kuka sanoi, että couperosaiho ei voi olla virheetön? Tämäkin ihotyyppi voi näyttää hyvältä, jos sitä hoitaa oikeanlaisilla ihonhoitotuotteilla ja kasvohoidoilla, jotka supistavat ja vahvistavat verisuonia sekä rauhoittavat ärtynyttä ihoa.

Paremman ihon saa käyttämällä Nanoil Anti-Redness Serumia – tuote on yksinkertaisesti paras ratkaisu kaikkiin couperosaihon ongelmiin. Kevyt ja hellävarainen seerumi hoitaa punoitusta, ärtymystä ja tulehdusta. Toimien sisältäpäin, Nanoil Anti-Redness vahvistaa verisuonien seinämiä ja ehkäisee siten näkyviä verisuonia. Tämän lisäksi seerumi tekee ihosta vastustuskykyisemmän tulevia ärsytyksiä kohtaan.

Parhaat luonnosta tuotetut ainesosat rauhoittamaan ihoa

Kasviuutteet ja luonnolliset ainesosat tekevät Nanoil Anti-Redness Serumista sen, mitä se on. Tuotteessa ei ole epäilyttäviä ainesosia, kuten allergeenejä, parabeeneja tai ärsyttäviä ainesosia, ja siksi se sopii täydellisesti reaktiiviselle iholle. Kiinnostavaa kyllä, seerumin koostumus ravitsee, paikkaa, nuorentaa ja kosteuttaa rauhoittamisen ja couperosaihon vaivojen hoitamisen lisäksi.

Miksi Nanoil on niin tehokas? Pääasiassa lehmusuutteen, sypressikäpyuutteen ja kastanjakaarnauutteen ansiosta. Kaikki kolme ainesosaa vähentävä punoitusta ja ärsytystä sekä saavat katkenneet verisuonet katoamaan. Ihoa korjaavat ja rauhoittavat uutteet on yhdistetty kolmeen luonnolliseen ihon ulkonäköä parantavaan ainesosaan:

 • Boerhavia Diffusa -kasvin juuresta uutettu antioksidantti, joka vähentää ryppyjä ja pitää ihon nuorekkaana
 • kasviperäinen glykoli nimeltä propyleeniglykoli on vastuussa ihon kosteuttamisesta ja veden sulkemisesta ihoon
 • lesitiini ravitsee ja pehmentää ihoa korjaamalla ihon lipidikerroksen

Nanoil Anti-Redness Serum – plussaa

 • Hyvä hinta-laatusuhde
 • Nopeat vaikutukset
 • Katkenneet verisuonet katoavat
 • Punoitus vähenee
 • Ärtymys rauhoittuu
 • Suuri koko (50 ml)
 • Kätevä ostaa nanoil.fi
 • Ei tuki ihoa
 • Imeytyy nopeasti
 • Positiivisia arvosteluja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *