Lämpösuoja: Nanoil Heat Protectant Spray arvostelu

Kun kuumuutta käyttäviä muotoiluvälineitä hyödyntää täysin voimin, hiuksista tulee elottomat, hauraat ja katkeilevat. Vauriot ovat mittavat ja hiukset alkavat irrota suuremmissa määrissä. Pitäisikö siis hiustenkuivaajasta ja muista suosituista muotoiluvälineistä luopua kokonaan? Ei tietenkään!

Nanoil paras lämmöltä suojaava tuote

Hiukset voi edelleen muotoilla upeaksi, mutta ne on suojattava korkeilta lämpötiloilta. Miten se onnistuu? Nanoil Heat Protectant Sprayn kaltaisen lämpösuojasuihkeen avulla. Tämä tuote tekee myös muuta kuin pitää kuumuuden aiheuttamat vauriot loitolla hiuksista. Mitä niin?

Miksi hiusten suojaaminen kuumuudelta on niin tärkeää?

Surullinen totuus on se, että vaikka suoristusrautaa käyttäisi vain vähällä lämmöllä, ne vaurioituvat silti. Suurin osa suoristusraudoista onnistuu saavuttamaan jopa 240 °C lämpötilan, joka tuhoaa hiuksia kunnolla. Tämän voi tiedostaa ja lämmön voi madaltaa 160 celsiusasteeseen – mutta hiukset ovat todennäköisesti jo kuivuneet. Hiusten kannalta matalampi lämpötila on tietenkin paremmin mutta se ei ole kaikkein paras ratkaisu. Hiuksia pitkin liukuvat kuumat metallipalat haihduttavat kosteutta hiuksista.

Mikä pahempaa, muotoiluvälineet eivät ole ainoa ongelmia aiheuttava tekijä. Tiesitkö, että auringonvalo ja kova tuuli voivat myös vaikuttaa hiusten kuntoon? Maailmassa on niin monia hiuksia kuivaavia tekijöitä, jotka saavat hiuksista hauraat ja elottomat, että hiuksia on pakko suojata jollain tavalla. Se suoja voi olla lämpösuojasuihke.

Miten Nanoil Heat Protectant Spray pitää hiukset turvassa?

Tämä Nanoilin kehittämä lämpösuojasuihke on monipuolinen tuote, joka onnistuu monessa asiassa samaan aikaan. Hiuksista tulee huomattavasti vahvemmat, sillä ne kestävät erittäin korkeita lämpötiloja paljon paremmin. Nanoil Heat Protectant Spray luo painottoman suojakerroksen hiusten ympärille kuumuuden aiheuttamien vaurioiden ehkäisemiseksi. Suojakerros myös ehkäisee kuivumista ja auttaa hiuksia pysymään joustavina, kiiltävinä ja käsiteltävinä. Mitä käyttöohjeisiin tulee – tuotetta voi suihkuttaa joko vastapestyihin hiuksiin ennen föönausta tai täysin kuiviin hiuksiin aamulla auringon suojaksi.

Enemmän kuin lämpösuojasuihke

Miksi naiset ympäri maailman ovat rakastuneet Nanoil Heat Protectant Sprayhin? Tietenkin siksi, että Nanoilin lämpösuojasuihke saa heidät föönaamaan hiukset ilman syyllisyyden tunnetta, mutta tuote tekee myös paljon muuta. Tuote kaunistaa hiuksia muutamassa sekunnissa ja jättää ne paremman näköisiksi silkkiproteiinien ansiosta. Kuumuuden aiheuttamien vaurioiden ehkäisemisen lisäksi Nanoil Heat Protectant Spray:

  • silottaa hiuksia
  • lisää kiiltoa ja joustavuutta
  • vahvistaa hiuksia
  • ehkäisee pörröisyyttä ja sähköisyyttä
  • tekee hiuksista miellyttävän tuntuiset
  • kosteuttaa ja ravitsee
  • saa hiuksista helpommin hallittavat

lämmöltä suojaava tuote Nanoil

Nanoil Heat Protectant Spray: kaikkea hyvää yhdessä pullossa

Nanoilin lämpösuojasuihkeen käytön hyödyt ovat selvät. Tuote tekee hiuksista vahvemmat, joustavammat, eloisammat, kosteutetummat, helposti muotoiltavat, kesyt ja sileät. Nanoil Heat Protectant Spray pitää hiukset turvassa monelta erilaiselta vaurioittavalta tekijältä, kuten kuumilta muotoiluvälineiltä, vahvalta ja kosteutta haihduttavalta tuulelta, auringonvalolta ja monelta muulta. Suihketta voi siis käyttää, jos suunnitelmissa on pitkä rantapäivä tai viikonloppuvaellus. Tämän lisäksi Nanoil Heat Protectant Spray auttaa luomaan virheettömiä kampauksia tekemällä hiuksista hallittavammat. Voit siis nauttia koko päivän säilyvästä kampauksesta huolehtimatta siitä, että hiukset eivät pysyisi paikoillaan. Suihkuta hiuksiin Nanoil -lämpösuojasuihketta ja muotoile hiukset haluamallasi tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *