Kylpy ruusunterälehdissä – Hemmottele itseäsi

rentouttava-kylpy.jpgRentouttava kylpy on yksi parhaista tavoista rentouta pitkän työpäivän jälkeen. Jo aikojen alusta on tiedetty ravitsevien kylpyjen mahtavat ominaisuudet; jopa Kleopatra kävi säännöllisesti kylvyssä ja sanotaan, että siinä on hänen kauneutensa syy. Tulisiko meidän seurata hänen jalanjälkiään ja tehdä itsellemme esimerkiksi ruusunterälehtikylpy? Ehdottomasti kyllä.

Miksi aromaterapeuttinen kylpy?

Aromaterapeuttiset kylvyt joissa on eteerisiä öljyjä on loistava tapa rentoutua, rauhoittaa hermoja, herätätä tai rauhoittua (riippuen mitä tuotteita käyttää). Oikein valmistellun kylvyn ei tarvitse olla vain perinteinen pesureissu, vaan se voi olla myös rentoutushetki juuri sinulle. Tästä syystä on tärkeää antaa enemmän aikaa ruusunterälehtikylvylle ja pitää huoli oikean tunnelman luomisesta, esimerkiksi hankkimalla kynttilöitä ja soittamalla taustalla rauhallista musiikkia.

Miksi ruusunterälehdet?

Kuten on huomattu niin ruusunterälehdillä on paljon hyviä ominaisuuksia ne kiinteyttää, puhdistaa, kosteuttaa, vahvistaa ja normalisoi ym. Ennen kaikkea ruusunterälehdissä kylpeminen on todella ravintorikasta, on jopa vaikeaa saada samanlainen ravinto edes hyvistä vartalovoiteista. Kylvyssä ruusunterälehdet takaavat kiinteytyksen, ihosolujen uusiutumisen, ihonsävyerojen tasoittumisen ja häivyttää näkyviä verisuonia. Ruusunterälehdissä kylpeminen on hyvä vaihtoehto ongelmalliselle iholle. Harva tietää, että aromaterapeuttiset ja ravitsevat ruusunterälehtikylvyt ovat todella hyviä hoitoja stimuloimaan kollageenin tuotantoa, joka estää ikääntymistä ja auttaa ihon uusiutumista. Kuten todistettu niin ruusunterälehtikylpy on todella hyvä ikääntyneelle iholle

Kuinka valmistaa ruusunterälehtikylpy?

Tämä hoito yleensä suositellaan tehtäväksi kesällä, mutta voit toteuttaa tämän ympäri vuoden. Lisää lämpimään veteen (ei kuumaan) ravitsevia ainesosia, tuoreita ruusunterälehtiä sinulle sopiva määrä, eteerisiä öljyjä (paras on ruusuöljy) and mahdollisesti maitoa (lehmän, vuohen – sitä mitä haluat) joka on hyvin proteiini-, kalsium- ja vitamiinipitoinen. Tällä tavoin valmistettu kylpy tekee ihostasi ravitun ja pehmeän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *